banner32

58 Bulvar'a saygısızlık

Bir dönem Anavatan partisinde milletvekilliği yapan iş adamı Adnan Yıldız'a ait olduğu bilinen Yapı Kredi Bankası eski yerinde 58 Bulvar Caddesine doğru 1.5 metre merdiven yapılması özellikle görme engellileri zora sokacak gibi gözüküyor.

58 Bulvar'a saygısızlık
Adnan Yıldız,Kazancını Zeytinburnu'nda sağlıyor ama hiç bir sosyal faaliyetin içinde yok 

Merhum Turgut Özal Döneminde Zeytinburnu'nun da iş yapan tek vekili olarak seçilen Adnan Yıldız siyasi ve iş yaşamı olarak oldukça üst seviyelerde olmasına rağmen Zeytinburnu'nda hiç bir sosyal projenin içinde yer almaması zaman zaman eliştiri konusu olmaya devam ediyor.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi /Özel Haber 

Gelişmiş toplumlardaki iş adamları kazançlarının küçük bir kısmını da bölgelerinde dezavantajlı grupların kurduğu dernek vakıf ve sosyal alanda çalışan kurum ve kuruluşlara destek yaparak çevrelerine faydalı olmaya çalışırken bütün kazancını ilçemizde kazanan bazı iş adamlarının bu konuda en küçük bir çaba sarf etmemeleri artık toplumun dikkatinden kaçmıyor.

İş adamı Adnan Yıldız'da ilçemizin varlıklı iş adamlarından elbette kimse kendisini ilçede yaşayan dezavantajı gruplara destek olmaya zorlayamaz ancak gelişen dünyada ve dinimizde varlıklı insanlar öncelikle kendi komşularından başlamak üzere kazançlarının bir kısmını bu yoksul kişilerle paylaşmaları gerekir. Bizler 2008 den bu yana merkezi Zeytinburnu'nda olan bir yayın grubu olarak Adnan Yıldız'ı hiç bir sosyal proje içinde görmedik. Sayın Yıldız sosyal projeler içinde yer almak zorunda değilim diyebilir. Ancak biz de eleştiri hakkımızı kullanarak haber yapabilme özgürlüğüne sahibiz.

Görme Engellilerin işini zora sokan cadde tecavüzü Adnan Yıldır'ın binasında yapıldı 

Gazetemi telefon ile Adnan Yıldız'a ulaşarak eski Yapı Kredi Bankasının bulunduğu işyerinizde 58 Bulvar caddesine doğru 1.5 metrelik bir cadde tecavüsü olmuş sorusuna Yıldız şu cevabı verdi" Normal de 58 Bulvar caddesine benim terkim var.Ama  ben şu an Zeytinburnu'nda değilim kotrat yaptığım kişiler nasıl bir çalışma yapıyor haberim yok demekle yetindi.  Biz de 3 gün Adnan Yıldız kiminle kotrat yapmış ise bilgi alıp dönüş yapmasını bekeldik ancak döneüş olmayınca haberimizi yaptık.


58 Bulvar'a yapılan saygısızlık hemen düzeltilmelidir

Zeytinburnu Belediyesi yıllardır proje dışı cadde ve sokaklara açılan merdivenlerin projeye uygun yapılması konusunda ciddi bir mücadele veriyorken ilçenin ilk ve en önemli yeri olan 58 Bulvar Caddesinde sokağa merdiven yapılmasına seyirci kalırsa bu engellenen diğer kişler açısından büyük bir soruna sebep olacaktır. Adnan Yıldız'a ait olan binanın projesinde merdiven yeri neresi ise o şekilde yapılması Belediyenin birinci görevidir. Kamuoyu bu konuya büyük bir önem veriyor. Bakalım sonradan yapılan bu yola tecavüz konusu nasıl çözülecek?  Yayın Grubu olarak biz bu işin takipçisi olacağız.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)





YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34