banner32

HEMFEST'in Yıldızı yine Avrasya Hospital oldu

Bu sene 4.sü İstanbul Fuar Merkezinde (CNR)) yapılan Halk Eğitim Merkezleri Festivali (HEMFEST) İstanbul valisi Hüseyin Avni Mutlu ve eşinin katılımı ile açıldı.

HEMFEST'in Yıldızı yine Avrasya Hospital oldu
Halk Eğitimi Merkezleri Festivalinin dördüncüsü 27 Mayıs 2013 Pazartesi günü CNR / İstanbul Fuar Merkezi’nde açıldı.


Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Gülay Tunçel 
 

Halk Eğitimi Merkezlerinde kurs alan kursiyerler arasında dayanışma ve işbirliğinin geliştirilmesi, toplumsal ihtiyaçlara duyarlılık gösterilmesinin sağlanması, toplumla buluşmak, yapılan faaliyetlerin tanıtılması,  yaygınlaştırılması ve geleneksel sanatlarımız konusunda farkındalık yaratılması amaçlanan İstanbul Halk Eğitim Merkezleri festivalinin açılış törenine İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Vali Yardımcısı Harun Kaya, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Doç. Dr. M. Kemal Biçerli, Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, ilçe kaymakamları, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin yöneticileri, okul ve kurum müdürleri, kursiyerler katıldı.

 

Fuarın bu yılki  ana teması; “En’ler ve El’ler İstanbul’da Buluşuyor” olarak belirlenen HEMFEST / Halk Eğitimi Merkezleri Festivali son gününe kadar çeşitli etkinlikleriyle devam edecek.


Fuarda insan sağlığına büyük yatırım yapan 40 yıllık tecrübesiyle şifa dağıtan Avrasya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Hüseyin Urlu ve ekibi 4. sü düzenlenen festival de  ana sponsorlar arasında yerini alarak bu yılda sağlık hizmeti vermenin keyfini yaşıyor. Ziyaretçiler  Avrasya Hospital’in sağlık hizmetlerinden faydalanarak  güven içinde festival boyunca gönül rahatlıklarıyla keyifli bir gün geçirerek  el emeği göz nuru ile hazırlanan standları dolaşıyor.

Hemfeste ilişkin Avrasya Hospital Genel koordinatörü Eğitimci İbrahim Urlu ilişkin şunları söyledi. “Bir eğitimci olarak Hanımların el emeği göz nuru ürünlerinin daha çok kişiye duyurulmasında katkı sağlamak amacı ile İstanbul İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Sayın Zekine Dayıoğlu ile Avrasya Hospital olarak iletişime geçtikten sonra bu yıl 4. sü yapılan HEMFEST organizasyonuna yeniden maddi ve manevi katkı da bulunmamanın doğru olacağını düşündüğümüz için gelen teklife olumlu cevap verdikten sonra Avrasya Hospital olarak ana sponsorlar arasında yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz ; Festivale katkı sağlamak adına İstanbul’un her tarafını “HEMFEST” duyuru afişleri ile donattık” … Avrasya Hospital şifa kapısı olarakta  bizde festivalde standımızda yerimizi alarak gelen ziyaretçilerimize sağlık hizmeti veriyoruz ve bu sayede birçok  çok hastaya şifa dağıtmış olacağız dedi.

İstanbul Fuar Merkezinde‘de (CNR) 27 Mayıs'ta açılan Halk Eğitim Merkezleri Festivali (HEMFEST ) 1 Haziran'a kadar devam edecek.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34