banner32

Güvenli Zeytinburnu için Huzur Toplantısı

Zeytinburnu'nda güvenli bir ilçe oluşturmak için Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğünün 10.' sunu düzenlediği "Huzur Toplantısı "yapıldı.

Güvenli Zeytinburnu için Huzur Toplantısı
 
İstanbul'un 30 yıldır ilçelerinde yaptığı, Zeytinburnu'nda 10.su Düzenlenilen Huzur Toplantısı Zeytinburnu Kazlıçeşme Kültür Merkezinde yapıldı.


Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Tapkan'ın açılış konuşması ile huzur toplantısına başlandı.İlçe protokolü, dernek ve STK Başkanları, Okul Müdürleri ve vatandaşların katıldığı toplantıda sorunlar dile getirildi.

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Tapkan, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın önerilere verdiği yanıtlar halkı mutlu etti.Kaymakam Ufuk Seçilmiş'in ise artık Zeytinburnunu tanımaya başladığı gözlerden kaçmadı.


Huzur toplantısının en önemli nedenlerinden biri özellikle okul önlerinde yaygınlaşmaya başlanılan uyuşturucu oldu. Aynı zamanda bir çok öğrencinin sigara kullanıyor olmasına önlem alınması istenildi.

Mülteci olarak Zeytinburnunda yaşamaya başlayan suriyelilerle ilgili sorunları dile getiren bir kaç kişi Zeytinburnunun değiştiğini söylediler.

Sorunlardan en büyüğü ise yollar, araç parkı gibi alanları kapsayan trafik sorunuydu.. Zeytinburnu sokaklarının zaten dar olduğunu dile getirenler Zeytinburnu için çözüm istediler.

Trafik konusunu tüm katılanlardan söz alarak çözüm bulmaya çalışan Mehmet Yaşar Tapkan; " Sizler trafik kurallarına uyacağınıza söz verirseniz yavaşça hatasız bir Zeytinburnu oluştururuz" dedi.

Toplantı sonrasında, kokteyl verildi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34