banner32

Yöresel Günlerden Gakkoş Rüzgarı!

Farklı kültürleri bir araya getiren yöresel günler etkinliği bu seferde Zeytinburnu Tüm Elazığlı İş adamları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ev sahipliğinde gerçekleşti.

Yöresel Günlerden Gakkoş Rüzgarı!
Zeytinburnu Kültür merkezinde 10.düzenlenen Yöresel günler etkinliği tüm hızıyla Elazığlılarla devam ediyor.

Tüm Elazığlılar İş adamları ve Dayanışma Derneği başkanı Nazir Güler Konuşmasında"Yeni yüzyılda çayda çıramızı söndürmeyecek gençlerimiz ile "Birlikte Varız' diyen hemşerilerimizi var olmaya davet ediyoruz"dedi.Ve gecede yalnız bırakmayan hemşerilerine teşekkürlerini sundu.

Güler Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın'a Derneklerine ve STK.lara vediği destekten dolayı teşekkür plaketi verdi.

İstanbul Times Haber Merkezi/ Çağla Pekgüleç


Kürsüye Çıkan  Zeytinburnu Belediye Başkanı  Murat Aydın ''amacımız farklı kültürleri bünyesinde barındıran Zeytinburnunu tüm Dünya'ya duyurmak olduğunu ve gök kube altında al yıldızlı al bayrağı edebiyete kadar dalgalandırmaktır dedi.

Başkan Aydın konuşmasının sonunda Tüm Elazığlı vatandaşlara ve Dernek Başkanı Nazir Gülere güzel gece yaşattıkları için teşekkür etti. 

Geceye çok sayıda seçkin kişi katıldı 

Ak parti 2.bölge Milletvekili Osaman Aşkın Bak,MHP 2. bölge Milletvekili  ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan,İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi Genel Dİrektörü ve Elazığ Dernek Genel Sekreteri Kazım Gökhan Elgin,Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş,Zeytinburnu Askerlik Şube Başkanı Ali Koluaçık,Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Tapkan,Belediye Başkan Yardımcılar Gökhan Kasap,Mehmet Zafer Alsaç,İlçe Başkanları, Meclis Üyeleri,Dernek Başkanları,Mahalle Muhtarları katıldı.

Gece Elazığlı Vatandaşların Oyunları ve Müzikleri ile son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34