banner32

Demir’den Doğululara Ziyaret

Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği tarafından her ay gerçekleştirilen “ Tecrübe Konuşuyor “ programının bu ay ki konuğu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Mustafa Demir.

Demir’den Doğululara Ziyaret

Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği  tarafından her ay gerçekleştirilen  “ Tecrübe Konuşuyor “ programının bu ayki konuğu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  İstanbul Milletvekili Dr. Mustafa Demir oldu.

 

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner

 

Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği   genel merkezinde gerçekleştirilen söyleşiye dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.Derneğe gelişinde Dernek başkanı Ahmet Fuat Bodur Dernek Yönetim üyeleri tarafından karşılanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  İstanbul Milletvekili Dr. Mustafa Demir'e Başkan Ahmet Fuat Bodur    tarafından Kadim kent  Mardin Tablosu hediye edildi.

 

 Açılış konuşmasını gerçekleştiren Genel Başkanı Ahmet Fuat Bodur yaptığı konuşmada   "bugün derneğimizde uzun yıllardır devlet tecrübesiyle çok güzel işler yapmış değerli büyüğümüz Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekilimiz sayın Dr.Musafa Demir'i konuk ediyoruz. Derneğimizde iş adamları olduğu gibi, bürokrat arkadaşlar ve her meslekten üye arkadaşlar  da var.  Eminim bu gece sayın Dr.Mustafa Demir'i dinledikten sonra hayata bakış açıları değişecektir. Bu tarz tecrübe programlarını düzenlemeye devam edeceğiz''   dedi.

 

 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr.Mustafa Demir ise Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat düzenlemiş olduğu programa katılım sağladık.Dernek i çok güzel işlere imza atıyor. Çok ciddi bir dinamik insanlık topluluğu bu dernekte hakim. Hepsini yürekten tebrik ediyorum.Aranızda bulunmaktan büyük memnuniyet duydum.Davetiniz için de çok teşekkür ediyorum   " dedi.

 

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34