banner32

Bakan Kılıç Buz Hokeyi Maçını İzledi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Zeytinburnu Adliye meydanında yapılan buz pistinde oynanan Gümüş Patenler ve Zeytinburnu Belediyesi Buz Hokey takımının maçını izlemek üzere Zeytinburnu’na geldi.

Bakan Kılıç Buz Hokeyi Maçını İzledi
Protokol Konuşmalarından sonra maç başladı

İlk konuşmayı Buz Hokeyi federasyon başkanı yaptı. Başkan yaptığı konuşmada Bakan Kılıç’a teşekkür etti. Daha sonra Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın  Buz pisti ve buz hokeyi takımının kuruluş serüvenini açıkladı.

İstanbul Times Haber Merkezi

Son protokol konuşmasını yapan Gençlik ve Spor Bakanı  Akif Çağatay Kılıç konuşmasına ülkemizin bir bölümünde vatanın birlik ve beraberliği için mücadele ederken şehit olan güvenlik görevlilerimize Allah’tan rahmet yakınlarına da sabır dilerim.
Kılıç,Terörün amacı ülkeyi kaosa sürüklemektir. Bizlerin amacı da ülkemizde huzur ve barışı sağlamaktır. Ülkemizdeki tüm kurum ve kuruluşlar  vazifelerini en güzel şekilde yaparak  terör’e en güzel cevabı  verecekler.  Bakan  Akif Çağatay Kılıç konuşmasını şu şekilde tamamladı, Zeytinburnu Belediye başkanımız ve ekibi burada çok güzel bir  iş yaparak gençlerimizin buzda spor yaparak enerjilerini harcamasını sağlıyor.
 Bugün de Profesyonel bir maç olan buz hokeyi karşılaşmasını burada yapıyor. Kendisini ve ekibini can-ı gönülden kutlarım dedi.
Daha sonra Zeytinburnu  Belediyesi Buz Hokeyi takımı ve Gümüş Patenler ekibi kıyasıya bir maç yaptılar. Maçın sonunda gülen taraf….

Kaynak :İstanbul  Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34