banner32

Alparslan’dan Gazetemize ziyaret

MHP Zeytinburnu ilçe başkanı Av.Fethi Ahmet Alparslan’dan Yayın gurubu(İstanbul Times Gazetesi,www.istanbultimes.com.tr, İstanbul Times Tv,Zeytinburnu Times Gazetesi ve www.zeytinburnutimes.com)imtiyaz sahibimiz Hüseyin Çetiner’i makamında ziyaret ederek 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli ,idareler seçimleri hakkında sohbet etti.

Alparslan’dan  Gazetemize ziyaret
 Alparslan MHP yerel yönetim seçimlerinde ciddi bir çıkış yapacak dedi

MHP Zeytinburnu ilçe başkanı Av.Fethi Ahmet Alpasrlan yayın grubumuzun merkezine yaptığı ziyarette şunları söyledi ”Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın 15 yıllık başkanlığı sürecinde ilçe için bir takım hizmetler yaptı. Bir başkan 3 dönem yani 15 yılda  yapması gereken çalışmaları yapmış olması gerektiğini düşünüyorum.Bundan dolayı Zeytinburnu ilçesinin bir değişime ihtiyacı var. MHP olarak bu değişime öncülük yamanın düşüncesindeyiz. Halkımız partimizi iktidar yaparsa Zeytinburnu’nun çehresi değişecektir”.dedi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Hüseyin Çetiner’de Av.Fethi Ahmet Aplarslan’ın yaptığı ziyaretten dolayı  memnun olduklarını ifade ederek biz yayın gurubu olarak her siyasi partimize eşit mesafedeyiz.Hangi Parti ilçemiz ve ülkemiz için yararlı çalışmalara imza atarsa biz de o çalışmalarını okurlarımıza duyurmak adına üzerimize düşeni yaparız dedi.

Hüseyin Çetiner Alparslan’a kendi yazdığı ”Gelişim ve Değişim Tarihi İçinde Zeytinburnu” isimli kitabını imzalayarak takdim etti. Alparslan  ilçemize güzel bir eser kazandırdığı için Çetiner’e teşekkür ederek gerek gazeteleriniz,gerek televizyonunuz gerekse de emek harcayarak  hazırlayıp ilçe halkının hizmetine sunduğunuz Zeytinburnu eserinizden dolayı sizi ve ekibinizi tebrik ediyor çalışmalarınızı yakından zevkle izliyorum dedi.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34