banner32

Ak Parti Esnafa indi

Bir hafta sonra yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' a oy istemek için esnaf ziyareti yapan ve elinde mikrofon ile halka seslenen Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın vatandaşın teveccühü ile karşılaştı.

Ak Parti Esnafa indi
Merv caddesinde başlayan esnaf ziyareti 2 saat devam etti
Meclis üyeleri,İlçe yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensuplarının katıldığı esnaf ziyareti sırasında evleriin balkonlarında alkışlarla destek veren insanların moreli Belediye başkanı Murat Aydın ve Ak Parti Zeytin burnu ilçe başkanı Bahattin Ünver Başta olmak üzere teşkilat mensuplarını memnun etti.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber

Başkan Aydın sokakta Mikrofon ile konuşarak hem halkın geçmiş ramazan bayramını kutladı hem de 3 Ağustos 2014 de Maltepe'de Yapılacak olan Başbakan Recep Tayyip ErdoğanMitingine davet etti.

Başkan Murat Aydın balkonlarında el sallayan ve alkış çalanlara teşekkür ederek bugüne kadar partimizi hiç bir seçimde yalnız bırakmadınız.Bütün Türk tarihinde hiç bir zaman halk tarafından seçilmeyen Cumhurbaşkanını ilk kez 10 Ağustos 2014 de bizler seçeceğiz. Milletin adamı olan genel başkanımız ve başbakanımıza destek vererek o yüce makam gönderelim dedi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34