banner32

Dengeium Kurumsallaşmaya emin adımlarla ilerliyor

Yıllar önce Zeytinburnu’nda İnşaat - Gıda ve Tekstil alanında faaliyet gösteren Şendur ailesi İnşaat sektörünün ivme kazanması ile aldıkları karar gereği inşaat işine ağırlık vermeye başladılar. Geçen yıllar içinde İnşaat ve Emlak alanında ciddi başarılar yakalayan Necat ve Mecit Şendur kardeşler daha da kurumsallaşmak için sektörü bilen Ahmet Ok’u şirketin genel müdürlüğüne getirdiler.

Dengeium Kurumsallaşmaya emin adımlarla ilerliyor


Ahmet Ok "Bereket azdadır prensibi bizim için mühim"



Ahmet Ok’un proaktif bir şekilde Dengeium’a yeni bir yönetim anlayışı getirerek bir günü diğer gününe müsavi (eşit) olan ziyandadır Hadis-i şerifi gereği her an sağlıklı ve helal bir büyüme hedefi ile hareket ederek bugün onlarca şubeye ulaşan kurumsal bir firma olmayı başardı.



 Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel  Haber (Sena ENSAR)



Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner Sordu Necat Şendur ve çalışma arkadaşları cevapladı

Necat bey artık geleneksel hale getirdiğiniz iftarlarınızın bu sene 4.sünü yaptınız neler söyleyeceksiniz ?

Evet sizinde dediğiniz gibi son dört yıldır her ramazan ayında müşterilerimiz ve iş ortaklarımız ile Bayrampaşa Ramazan Bingöl Et  lokantasında bir araya geliyoruz. Hem hep birlikte Ramazan’ın bereket ve bolluğunun ikliminde hep beraber aynı masa etrafında oruçlarımızı açıyoruz hem de gelecek yol haritamız ile alakalı iletişim halinde olduğumuz dostlarımızın fikir ve önerilerinden yararlanıyoruz. İstişare sünnettir mantığı ile ben yaptım oldu değil.Biz düşündük istişare ettik ve istişare sonucu çıkan kararı uyguladığımız için  sürekli gelişip büyümeye devam ediyoruz. İftarımıza katılan bütün dostlarımızı kendim ve şirketim adına şükranlarımı sunarım.

Mecit Şendur ise Lalelideki müşterilerimizin yoğun isteği üzerine 2.şubeyi de açtık dedi

Dengeium İnşaat Emlak’ın hissedarlarından ve Laleli Şube koordinatörü Mecit Şendur da Gazetemize şu açıklamayı yaptı.” Biraz  önce ağabeyim Necat Şendur’un da ifade ettiği gibi bizde istişare kültürü esastır. Başarımızın birkaç nedeni var. En önemlileri müşterilerimize sağlıklı ve doğru bilgi vermemiz gelebilir. Biz iş ortaklarımız ile ilişkimizi bir iş ile sınırlı tutmayı hiçbir zaman istemeyiz.Zaten birkaç işten sonra müşterilerimiz kendilerine verdiğimiz bilgi ile kazançlı çıktıkları için artık Gayrimenkul danışmanlık işlerini bize teslime diyorlar. Biz de bu güvene  layık olabilmek için daha dikkatli ve samimi çalışıyoruz

Ahmet Ok ; Sırada Yeşilköy ve Beylikdüzü şubeleri var

Dengeium İnşaat Emlak Genel Müdürü Ahmet Ok ise şunları söyledi” Zeytinburnu ve Laleli şubelerimizin güzel işler yapmasından sonra ikinci Laleli şubemizi açtık.Yakın bir gelecekte Bakırköy Yeşilköy şubesi ile Beyklikdüzü şubemizi de  açacağız inşallah. Büyümemize katkı yapan bütün müşterilerimize teşekkür ederken bu sene 4.sünü yaptığımız iftarımıza icabet eden tüm müşteri,dost ve kamu kurum ve kuruluşlarından çalışan çözüm ortaklarımıza kendim ve şirketim  adına teşekkür ederim” dedi.

Dengeium İftarına katılanlar ne dedi ?

Taşkapı Tekstil’den Abdülbaki Koçaklı uzman ekiple çalışmak ayrı bir zevk

Dengeium İnşaat Emlak iftarına icabet eden Taşkapı Tekstil ‘den Abdulbalki Koçaklı gazetemize şunları söyledi ”Dengeium İnşaat Emlak işini severek ve bilerek yapan bir karoya sahip.Biz de Gayrimenkullerimizin işinin uzmanı bir firma tarafından değerlendirilmesini istediğimiz için gönül rahatlığı ile Dengeium ile çalışıyoruz. Yıllardır bizi  iftarlarında bir araya getirerek aynı masa etrafında iftar açmamıza vesile oldukları içinde kendilerini kutlarım” dedi.

Şirin Tekstil’den Ferhat Kaya “ İş bilenin Kılıç kuşananın”

“Biz şirket olarak yıllardır gayrimenkul işlerimiz için Dengeium İnşaat ve Emlak’tan bilgi alarak yürüyoruz.Aldığımız bilgiler daima isabetli ve yerinde olduğundan dolayı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bu tür ihtiyaçlarımız için ilk tercihimiz yine Dengeium İnşaat ve Emlak olacak.Bu arada nezih bir mekan da bize iftar ziyafeti sundukları içinde kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Ardi Tekstil’den Dursun Yavuz “İyi ki Dengeium var”

Dengeium İnşaat Emlak ile çalışmak bize gayrimenkul konusunda bir çok kolaylık ve avantaj sağlıyor.Bugün kadar birlikte yaptığımız hiçbir çalışma da yanlış bir iş ile karşılaşmadık.Bundan sonrada aynı şekilde istikrarlı ve düzenli bir şekilde çaışmalarımıza devam etmek isteriz. Ayrıca dört yıldır her ramazan ayında bizleri aynı iftar masası etrafında bir araya getirdikleri içinde Necat-Mecit Şendur ve Ahmet ok’a teşekkür ederim” dedi.

Azerbaycan ve Suriye başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışında Sanayici,İş adamı,Bürokrat,kurum müdürleri ve bir çok değişik mesleğe mensup insanın katıldığı iftar önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda Ramazan Bingöl Et Lokantaları Bayrampaşa şubesinde yapıldı.

İftar davetimize icabet ederek bizi onurlandıran misafirlerimize  teşekkür ederiz,



CAHİT BEY

EDİP ÇİFTÇİ

HABİB SAV

HALİL KANPAK

İSA ÇİFTÇİ

İSMAİL KOÇ

İSMET UÇAR

MEHMET ARSLAN

MEHMET MAŞUK

METİN ASLAN

NEJDET UÇAR

YAKUP SAMSAM

YUSUF TÜVEREKLİ 

ABDULLAH BAYRAM

ABDULLAH TOPGÜL

ALİ AKDENİZ

ALİ ÇAM

ARİF METİN

AYDIN YUMAK

FARUK ŞENDUR

FİKRET TUNÇER

FUAT AYDIN

FUAT BEY

HAKİ DALKILIÇ

İSMAİL KARA

İSMAİL NAMAZCI

KAPA GRUP KAMURAN BEY

KARADUMAN HAFRİYAT YÜKSEL KARADUMAN

KEMAL BALDIK

KORAY BOZACI

MİTHAT EKİNEK

OSMAN İSLAM

ÖMER BAŞ

ÖZCAN EFİLTİ

RAİF ÇİÇEK

RIZA NALBANT

SALİH DEĞİRMENCİ

SEMİH AYDINLAR

SEYİT TOPRAK

ŞEVKİ ATAOĞLU

ABUSETEF AZIZA AZIZA TEKSTİL

 BARAY TEKSTİL BERAT SARI

BİLAL TÜRKMEN

BUSE TEKSTİL ŞENOL DÖNMEZ

MUSTAFA COŞKUN COVULENT TEKSTİL

TACETTİN DEMİRTAŞ-UĞUR BEY DEMİRTAŞ TİCARET

DEMRO TEKSTİL MEHMET BALAKAN-DAVUT BALAKAN

DİVON TEKSTİL HÜSEYİN DÖNMEZ-OSMAN DÖNMEZ

DURSUN YAVUZ ARDİ TEKSTİL

FAGİS TEKSTİL YEKTA BEY

FİNANS BANK ZEYTİNBURNU ŞUBE MÜDÜRESİ SERPİL ÖZCAN SELVİ

GÖKDOĞAN TEKSTİL ERDAL GÖKDOĞAN

HAS TEKSTİL NURETTİN COŞKUN

İSTEMİ TEKSTİL MEHMET İSTEMİ

KSHAYEM TEKSTİL TELAL KSHAYEM-ABDÜLMECİT KSHAYEM-YAHYA KSHAYEM- ABDÜLHADİ HOMSİ

MEGALİFE TEKSTİL MUSTAFA İSTEMİ

NEDİM ÖRME ŞAHİN BEY

OR TEKSTİL İSMET BEY

ÖZİLHANLAR TEKSTİL İLKER ZAMBUR

PAMUKLU TEKSTİL ABDULBAKİ KOÇAKLI

SEMBOL TEKSTİL YAŞAR ZAMBUR

ŞİRİN TEKSTİL FERHAT KAYA-MURAT KAYA

TASARI KÜRK COŞKUN ŞAHİN

Ahmet Ok  / Dengeium İnşaat Emlak Analiz

Dengeium İnşaat & Emlak sektördeki yerini öncelikle beraber iş yaptığı dostlarıyla oluşturduğu sağlam ilişkilerden almaktadır.

Her zaman alıcı ve satıcı arasında güvenilir bir köprü olmak için gayret etmektedir. Gayesi alıcı ve satıcının en iyi şartlarda istediğini elde etmesine aracılık etmektir. Buda 30 yıllık deneyim, tecrübe ve en önemlisi güvene dayalı iş yapma anlayışından kaynaklanmaktadır.

Muhataplarının memnun olarak işlerinin halledilmesi en büyük kıvanç kaynağı ve moral motivasyon olmaktadır. Sürekli kendini piyasa şartlarına göre yenileyerek en üst segmenti müşteri memnuniyetine sunmak hedefi ile gece gündüz efor sarf etmektedir.

Bu hedefle montanı yüksek ticari bölgelerde iş yapacağı kişi ve kuruluşlara gelecekte yüksek kazanç sağlayacak lokasyonlarda gayrimenkul portföyünü her zaman yenileyerek hizmete sunmaktadır.

Bundan dolayı merkez Zeytinburnu, Laleli 1 ve 2 yeni şubeler açarak hizmet kalite çıtasını yükseltmektedir. Hizmet kalitesini yükseltmek için hizmet içi eğitimli personel kalite anlayışını sağlamaya çalışmaktadır.

İnşaat imalat noktasında gerek yaptığı gerekse yapacağı projelerle en çağdaş dinamik güvenilir estetik şık mekanların oluşması noktasında sektörde yeni bir soluk getirmeyi amaçlamaktadır.

Sektörün güvenine ve takdirine layık olmak için emin adımlarla bu yeri en güzel bir biçimde sürdürmeye devam etmektedir

Ahmet OK /Dengeium İnşaat  Emlak   Genel Müdürü

   

   Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34