banner32

Sadettin Bayram ölümden döndü

Ak Parti Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi İş adamı Cahit Bayram'ın kardeşi CCS Suat Giyimin sahibi iş adamı Sadettin Bayram Yeşildirek'teki mağazasından çıkıp otoparkta bulunan aracına giderken şiddetli rüzgar ve fırtınanın kökünden kopardığı Akasya ağacının altında kalarak yaralandı. Hemen Haseki Hastanesi acil servisine kaldırılan Sadettin Bayram'ın kafasına 8 dikiş atıldı.

Sadettin Bayram ölümden döndü
Görülmeyen kaza 

Şiddetli rüzgar ve fırtınanın kökünden söküp attığı ağaç Fatih ilçesi Yeşildirek semtinde az kalsın iki kişinin ölümüne neden oluyordu.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Yayın Grubumuzun kurucusu olan Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner'in yakın arkadalşı olan Sadettin Bayram şunları söyledi. "Yeşildirek'tekl mağazamızda çıkıp otoparkta bulunan aracıma doğru giderken birden kökünden sükülüp devrilen ağacı gördüm. Daha sonra başıma işsebet eden ağacın dallarından dolayı kafamın kırıldığın gördüm. Arkadaşlar beni Haseki Araştırma hastanesi acil servisine kaldırdılar. Burada yapılan ilk müdahale ile başıma 8 dikiş atılarak üç saat müşahade altında tutuldum. Daha sonra bir saatten fazla üst üste uyumamam şartı ile doktorlar beni taburcu etti. Bu tür bir kaza yaşamam da ayrı bir talihsizlik diyen Sadeettin Bayram verilmiş sadakam varmış diyerek başına gelen bu talihsiz olaydan dolayı kendisini arayıp geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür etti".

On beş milyonluk bir şehirde sık görülmeyen bir kaza yaşamış olan iş adamı Sadettin Bayram'a Allah'tan acil şifalar dileriz.

Sadettin Bayram'ın ağabeyi Ak Parti Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi iş adamı Cahip Bayram Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ve Ak parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver başta olmak üzere geçmiş olsun dileklerini ileten herkese telekkür etti.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34