banner32

Hatice Uluocak’ı n son yolculuğuna ilçe protokolü uğurladı

Ordu Mesudiye Eşrafından ve Zeytinburnu’nun sevilip sayılan simalarından Hasan ve Nevzat Uluocak’ın anneleri merhume Hatice Uluocak, Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak,ilçe kaymamamı Ufuk Seçilmiş,Belediye başkanı Murat Aydın , Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver,il yönetim kurulu üyesi Ahmet Fetih Balin, başta olmak üzere ilçe protokolünün önde gelen isimleri tarafından Kozlu Mezarlığındaki son yolculuğuna uğurlandı.

Hatice Uluocak’ı n son yolculuğuna ilçe protokolü uğurladı
Zeytinburnu Yeşiltepe Taş Camisi Tarihi günlerinde birisini daha yaşadı


09.08.2014 ikindi namazına müteakiben kılınana cenaze namazında Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe Başkanı Yahya Kemal Hayırlıoğlu, Mimar  Süleyman Uluocak,Ak parti eski ve yeni belediye meclis üyeleri,CHP eski il genel yeni ve eski meclis üyelerinin de  bulunduğu  yüzlerce kişi bir önceki dönem Ak Parti belediye Meclis üyesi Hasan Uluocak ve ,iş adamı Nevzat Uluocak’ın acılı gününde yalnız bırakmadı.                                     

Zeytinburnu Times Haber Merkezi/ Özel Haber 

Uluocak ailesi Cenaze namazına katılan dostlarına birer teşekkür mesajı yayınladı. Cenaze namazının görüntüleri  çok yakında www.istanbultimes.tv de yayınlanacaktır.

İstanbul Times Yayın Gurubu olarak merhume Hacı Hatice Uluocak’a Allah’tan rahmet Hasan ve Nevzat Uluocak başta olmak üzere geride kalanlara sabırlar dileriz.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34