banner32

Abaylı Minikler Polis amcalarını ve ablalarını unutmadı

10-17 Nisan Polis haftası nedeni ile Abay Ortaokulu öğrencilerinin I.Kademesinde eğitim gören minikler okul müdürü Sevim Akbay ve veliler ile Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Tapkan'ı makamında ziyarete ederek haftalarını kutladılar...

Abaylı Minikler Polis amcalarını ve ablalarını unutmadı
Tapkan Minikleri bağrına bastı 

Zeytinburnu İlçe emniyet müdürü Mehmet Yaşar Tapkan ilkokul birinci sınıfa giden minik öğrendileri kapıda karşılayarak hepsini teker teker öperek bir baba şefkati ile şapka ve oyuncak Polis arabası hediye etti.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Okul Müdürü Sevim Akbay'da İlçe Emniyet müdürü Tapkan'a haftanız size ve camianıza hayırlı ve uğurlu olsun dedi.

Emniyet müdürünün şapka ve Oyuncak Polis arabası dağıtması minikler arasında kısa süreli küçük bir krize de neden oldu. Şapkanın az olmasından dolayı bir kız öğrencinin ben de araba istiyorum diyerek küsüp fotoğraf çektirmek istememesi ile Emniyet müdürü araba ile şapkayı değiştirmek isteyen var mı demesi ile  başka bir kız arabayı verip şakpayı alarak krizin çözülmesine katkı yaptı.

Renkli bir ziyarete sahne olan minikler ve polislerin buluşması Emniyet müdürü Tapkan minikleri,okul müdürünü,velileri ve diğer öğretmeni kapıya kadar uğurlayarak gelecek sene tekrar byuluşmak üzere  sizi bekliyorum demesi ile son buldu.







YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34