banner32

Bu tretuar çalışma zulmü ne zaman bitecek ?

Zeytinburnu’nun en kalabalık yerlerinden birisi olan Belediye ek hizmet binası önündeki 250 metrelik yol tretuar çalışması 15 Eylül 2014 den bu yana başladığı halde bir türlü bitirilemiyor.

Bu tretuar çalışma zulmü ne zaman bitecek ?
iki Okulda eğitim gören binlerce öğrenci ve yüzlerce esnaf perişan

15 Eylül 2014 tarihinde okulların açıldığı gün yanlış bir zamanlama ve mevsimde başlatılan yol ve tretuar çalışmasının iki aydır bitirilmiş olmaması öğrencileri,velileri ve yüzlerce esnaf ile birlikte bu güzergahı kullanan yüz binlerce vatandaşın iki aydır toz duman içinde yürütülmesi halkı isyan noktasına getirdi.   

Zeytin burnu Times Haber Merkezi /Özel Haber 

Bu kadar küçük bir yol çalışmasının iki ayda bitirilememesi ne ile izah edilebilir ?

Çevre esnafı tarafından ciddi bir ihale bedeli ile ihaleye verildiği iddia edilen yol çalışmasının  bir türlü Belediye müteahidi tarafından bitirilmesi çevrede ciddi sıkıntıları da beraberinde getirdi. Bölgede Fatma  Süslügil ilkokulu , Ayhan Şahenk Ortaokulu,Rehberlik araştırma merkezi, Olivium AVM başta olmak üzere çok sayıda esnafın bulunduğu bu bölgede her gün  beş binden fazla bir öğrenci ve veli sirkülasyonu olduğu bilindiği halde yol çalışmasının çok az bir işçi tarafından yapılması karşısında esnaf ve yolu kullanan vatandaşlar bu kadar da olmaz dedirdi.

Gazete muhabirimizin fotoğraf  çektiğini gören onlarca esnaf okulların açıldığı gün bu çalışmanın başlaması ve henüz bitmemesi bizi maddi ve manevi olarak zora soktu dediler

Ciddi işlere imza atan Zeytinburnu Belediyesinin 250 metrelik yol tretuar çalışması ihalesini  alan firmanın daha çok personel çalıştırıp bir an önce bu çalışmanın bitirilerek halkın  daha çok mağdur edilmemesi için işe el koyması gerekir. Bir esnaf şunu söyledi “Bu yol 50 tane işçi ile 3 günde biterdi. Ancak   ne hikmetse her gün 3/5 kişi gelip bir metre yol yaparak gidiyor bu tempo ile devam edilmesi 250 metre olan bu yol çalışması 2014 yılı içinde bitmez dedi.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34