banner32

Gaziemir’in Modern Yüzü; Emira Gaziemir

İzmir’in Gaziemir ilçesinde MSF Grup tarafından yapımı devam eden “Emira Gaziemir” yaşam alanı ile bir konuttan daha fazlasına sahip olarak kendinizi şımartmak için geç kalmayın.

Gaziemir’in Modern Yüzü; Emira Gaziemir
'İnsanların içinde kendini güvenli ve emniyette hissedecekleri mekânlar inşa etmek'' sloganı ile yola çıkan MSF Grup tarafından yapımına başlanan “Emira Gaziemir” konut projesi ile hem Gaziemir modern görünüme kavuşacak hem de İzmirlilierin yaşam kalitesi yükselecek. Projenin konut projesinden çok daha fazlası olduğunu bir yaşam alanı inşa ettiklerini belirten MSF Grup yönetim kurulu başkanı Görkem Güler, “Güne evimizde başlar, evimizde bitiririz. Evimiz, adeta sığınağımızdır. Mutluluk ve huzurumuzun merkezidir.” Düşüncesiyle projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.
Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Merve Saraç


Ağustos ayında inşasına başlanan ve teslimat tarihi olarak Eylül 2015 olarak planlanan “Emira Gaziemir” yaşam alanının daire özellikleri şöyle;

Kalorimetrel Merkezi ısıtma sistemi, Doğalgaz, Ebeveyn Banyo ve Giyinme Odası, Merkezi Güvenlik ve Kamera Sistemi, Daire içi asansör çağırma sistemi, daire elektrik kart otomasyon sistemi, Salon yatak odası klima, akıllı asansör, daire için gece aydınlatması(sensorlu), daire içi tamamı asma tavan ışık havuzlu, merkezi uydu sistemi, renkli görüntülü interkam, özel tasarım mutfak, mutfak üçlü ankastre, cimstone, yerli birinci sınıf fayans, seramik ve vitrifiye, birinci sınıf çelik kapı, birinci sınıf laminent, daire girişi vestiyer, internet alt yapısı( fiberoptik alt yapı), yangın alarm sistemi, ısı camlı alüminyum doğramalar, otomatik panjur, en iyi kalite armatürler, özel tasarım banyo mobilyaları, jakuzi ve özel üretim iç kapılar.

Ailenizle ya da sevdiklerinizle mutlu ve özgür bir yaşam için “Emira Gaziemir” yaşam alanını tercih ettiğinizde yararlanabileceğiniz site özellikleri ise şu şekilde;

Açık yüzme havuzu(çocuk havuzlu),kapalı yüzme havuzu,kapalı sauna,spor ve fitness salonu(2 adet), çocuk oyun parkı,bahçe içi peyzaj ve süs havuzları,su kesilmelerine karşı hidrofor ve su deposu,otopark,jeneratör ve sığınak sistemi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34