banner32

İstanbul Özürlülerspor (İSÖS) Antalya'da galip 1-0

Ampute futbol Süper ligi'nin 3.haftasında Antalya'da oynanan, Antalya Bedensel Engelliler -İstanbul Özürlülerspor (İSÖS) Ampute Futbol maçında gülen taraf konuk İstanbul Özürlülerspor oldu 0-1

İstanbul Özürlülerspor (İSÖS) Antalya'da galip 1-0
İSÖSLÜ Eray'dan altın Vuruş!...

Ligin 2.yarısının başlamasıyla, oynadığı 2 maçında da berabere kalan İSÖS, Antalya Bedensel Eng.Ampute Futbol Takımı ile deplasmanda oynadığı 3. maçını  İsmail (Osman )'in ilk yarıdaki  pasını gole çeviren Eray ile 1-0 kazanmasını bildi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Spor Servisi

ikinci yarıda karşılıklı ataklarla ve çıkan sarı kartlarla geçen maçta  kaleciler gole izin vermeyince,çok önemli bir karşılaşma İsös'ün 1-0 galibiyeti ile sona erdi.

İsmail (Osman) Uzunçivi'nin Yıldızı Parlamaya Başladı!.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampute Futbol Süper lig maçlarında, İki haftadır muhteşem oynayan, bu hafta da  Eray'a golün pasını veren,bir şutu da direkten dönen İsmail (Osman) dikkatleri yeniden üzerine çekmeye başladı.

İsös ,Şehitlerimizi Unutmadı!..

Takımları ile beraber Antalya'da bulunun İSÖS Başkanı Kenan Özüdoğru ve Genel Sekreter Ali Kalkmaz birlikte yaptıkları açıklamada " Antalya'da geçen ay yaptıkları kampın futbolculara çok iyi geldiğini  ifade ettiler,Genel kaptan Remzi Özcan ise "Takımıma güveniyordum,çok iyi hazırlanmıştık.beni mahcup etmedikleri için futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ederken,18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla tüm Gazi ve şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz" dedi.


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34