banner32

Başakşehir Devlet Hastanesinde Neler Oluyor ?

Son aylarda Başakşehir Devlet Hastanesinde bazı hastane çalışanlarının hasta ve hasta yakınlarına karşı kaba ve agresif tutumları ile alakalı haber ihbar hattımıza çok sayıda şikayet gelmeye başladı.

Başakşehir Devlet Hastanesinde Neler Oluyor ?
Göz Doktoru Mehmet Atacan'ın Sekreteri bayan'ın 22 Haziran Saat 15.30 civarında 9 yaşındak kızını doktora götüren hasta yakını Y.Ç. ye alenen hakaret etti

Hasta yakını haber ihbar hattımıza şunları yazmış "22 Haziran 2018 tarihi saat 15.30 da 9 yaşındaki kızım ve yeğenim ile beraber uzman göz doktoru Mehmet Atacan' a gittim. Randevumun olmağını ama 182 den de 15 gün sonrasına kadar randevu olamadığımı söyledim. Sağ olsun Doktor bey gidip barkod alın gelin muayene edeyim dedi. Biz bar kod almaya gittik. Gelince doktor beyin olmadığını gördüm. Sekterere gayet kibar ve saygılı bir şekilde bakarmısınız dedim. Bana sert kaba ve agresif bir şekilde bakamam dedi. Yeğenim de halam size kötü bir şey demedi neden bize kaba davranıyorusnuz dedi. Bayan bu sefer sizi mahkemeye vereceğim diyerek agresif tavırlarını devam ettirdi. Bu esnada eşi veya bir tanıdğını olan beyefendi gelir gelmez terbiyesiz KÖPEKLER diyerek o da bize hakaret etti.

Bundan sonra hasta yakını Y.Ç. de devlet sizleri hasta ve hasta yakınlarına hizmet edesiniz diye burada size vazife vermiş. Hakaret edesiniz diye değil dediğini yazmış. Kamera kayıtları incelensin Bar kod verebn bazı meurların da doktorlara karşı kaba davrandıkları ve hasta yakınlarının yüzüne karşı doktor bar kod istiyorsa imzalı kapıt versin. Hasta yakınının da doktor imzalı kağıt vermiyor. Benim sözğme güvenmiyormu demiş. Bar kod veren kişi de ileri geri konuşarak doktorun haddini bildireyim dediği ile alakalı da şikayet var. Özetle hastane çalışanlarından bazılarının eğitimlerinin düşük olduğu ve hasta psikolojisinden anlamadıkları ile çok şikayet var. Bu konuda bir çalışma yapılması gerekir. Kamera kayıtları incelenirse bize karşı yapılan kaba ve gayri insani durumlar ortaya çıkacaktır "Hasta yakını Y.Ç. kesinlikle sağlık çalışanlarına karşı hiç bir zaman kaba konuşma ve şiddet içerikli hal ve hakareketlerde bulunmayı aklında bile geçirmediğini buna karşın çekik gözlü sekreterin kendilerine karşın takındığı tavrın kabul edilemeyeceğini hele hariçten akrabası veya eşi olan kişinin de küçük kızımın ve mimar olan yeğenimin gözü önünde hiç hak etmedğimiz şekilde bize hakaret etmesini kabul edersem bu bayan ve eşi bu çirkin tavırlarını diğer hasta ve hasta yakınlarına karşı da yaparlar korkum olduğu için bu durumu medya ile paylaşma ihtiyacı duydum" şeklinde yazmış. Başhekim ve hastan yönetiminin bu şikayet hakkında gerekli incelemeleri yapıp tarafımıza bilgi vermeleri halinde onlardan gelen bilgileri de yayınlayacağız.

Kaynak :Başakşehir Times Haber Ajansı


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34