banner32

Avrasya Hastaneleri Demek Kaliteli Sağlık Hizmeti Demektir

İstanbul Times Tv 17 yıldır Zeytinburnu ilçesinde sağlık hizmeti veren Avrasya Hastanesi ile alakalı Sivil toplum kuruluşu temsilcilerine Avrasya deyince aklınıza ne geliyor sorusunu sordu.

Avrasya Hastaneleri Demek Kaliteli Sağlık Hizmeti Demektir
Bakın ne cevap verdiler ?

Trabzon dernekler Federasyonu kadın kolları başkanı ve Ak Parti İstanbul il kadın kolları yönetim kurulu üyesi Asuman Sula Durmuşoğlu

Biz Çocukluğumuzdan beri Zeytinburnu ilçesinde yaşıyoruz. Avrasya Hopital 1999 da Zeytinburnu’nda açılınca çok sevindim. Bu sevincimden de yanılmadım. Birkaç sene önceydi. Oğlumun düğünü için davetiyeleri dağıttık düğüne üç gün kala oğlumun ameliyat olması gerektiği söylendi. Biz düğünü ileri bir tarihe ertelemeyi düşünürken doktorumuz bun gerek yok dedi ve iki gün sonra oğlumuz ayağa kalktı ve düğünümüzü yaptık. Avrasya deyince aklıma sağlık, kaliteli hizmet ve hastane geliyor. Opr.Hüseyin Urlu ve ekibini kutlarım.

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek Başkanı

Avrasya Hastanesi Zeytinburnu yerleşkesi hem evime hem de derneğimize en yakın hastane olması ve kaliteli hizmet sunmasından dolayı yıllardır aile ve dernek olarak ilk gittiğimiz hastane hiç şüphesiz ki Avrasya Zeytinburnu oldu. Gaziosmanpaşa  Küçükköy’de kurulan ve çok kısa bir süre sonra hizmete başlayacak olan yeni yerin çevre ilçelere, Türkiye’ye ve dünya hastalarına şif sunmasını dilerim.

Zeytinburnu Kızılay Şubesi yönetim Kurulu üyesi iş adamı Turan Gençoğlu

Avrasya deyince benim aklıma Zeytinburnu’nun özel hastane ile  tanışması geliyor. Ben Sayın İbrahim Urlu ile tanışıyorum. Sağlığın özeli devleti olmaz. Kim sağlığımıza zerre kadar katkı yapıyorsa onlara teşekkür etmek durumundayız. Başta Opr.Dr.Hüseyin Urlu olmak üzere bizlere şifa sunan Avrasya Hastaneleri hekimlerine ve çalışanlarına teşekkür ederim.

Diriliş Gençlik Derneği İstanbul Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kurt

Atalarımız boşuna her şeyin başı sağlık dememişler. Sağlık olmayınca hiçbir şey olmaz. Avrasya Hospital 1999 dan beri Zeytinburnun’nda güzel bir sağlık hizmeti sunuyor. Bundan sonra bu hizmet halkasına Avrasya Gaziosmanpaşa Hastanesi olarak da katkı yapacağını biliyorum. Başta Opr.Dr.Hüseyin Urlu olmak üzere bizeler Şifa sunan bütün ekibine teşekkür ederim.

Zeytinburnu Pazarcılar Dernek Başkanı

Dernek olarak bizim Avrasya ile indirim sözleşmemiz var. Esnaf arkadaşlarımızın çoğu bu kurumda yıllardır sağlık hizmeti alıyorlar. Biz gönül rahatlığı ile 17 yıldır Zeytinburnu Avrasya’da sağlık hizmeti alıyoruz. Bundan sonra Gaziosmanpaşa,Eyüp,Sultangazi, Arnavutköy ve çevre ilçeler de gönül rahatlığı ile kaliteli sağlık hizmeti sunan  Avrasya Hastanesinden faydalanabilirler.

Telsiz Mahallesi Dernek Yönetim Kurulu Üyesi  Şengül Elektronik Sahibi

İstanbul Times Yayın Grubunda Avrasya Hastanelerinin başarılarını takip ediyoruz. Zaten yıllardır Zeytinburnu’nda verdikleri güzel sağlık hizmetlerini kendimiz yaşadık. Yeni açtıkları Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesinin daha da iyi hizmetler vereceğinden endişem yok. Başarılar dilerim.

Zeytinburnu Yeşiltepe Mahalle Muhtarı ve Yardımlaşma Dernek Başkanı

İki dönemdir Zeytinburnu Yeşiltepe Mahalle muhtarıyım ve Zeytinburnu yardımlaşma Derneğin’nin de kurucu başkanıyım ve halen de bu görevim devam ediyor. Yani sürekli halk ile iç içeyim. Avrasya hakkında olumsuz bir şikayet duymadım. Çok az da olsa bazı dostlarım fiyatların biraz daha aşağı çekilmesi iyi olur sözünü duydum. Ben aynı zamanda kemoterapi aldım. Hasta doktor ilişkisinde samimiyet ve  güvenin ne kadar önemli  olduğunu biliyorum. İstanbul Times Tv de Dr.Züleyha Kadehçi’nin kanser hastası bir arkadaşımız ile sarılmasını görünce  işte bu dedim. Ben başka bir yerde kemoterapi aldım ama doktorum telefon numarasını bile bana veremdi. Avrasya’da işler rayını oturmuş her kes ne yapacağını çok iyi biliyor. Yeni açılacak olan Gaziosanpaşa Küçükköy Hastanesinin de hayırlı olmasını dilerim

Faruk Timurtaş İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı

Avrasya Hastaneleri denince benim aklıma işlerini doğru dürüst yapan bir hastane  geliyor. 1999 dan beri Zeytinburnu’nda verdikleri hizmetleri beğenerek takip ediyorum. İnşallah buradaki başarılarının daha fazlasını Gaziosmanpaşa Avrasya’da gösterirler.

Zeytinburnu Çevre Derneği Başkanı

Kurulduğu günden beri Avrasya Zeytinburnu ailesinin içindeyim. İlçemizde gösterdikleri başarıları değil ilçe sınırlarını Türkiye’nin 81 vilayetinde ve bir çok ülkede duyuldu ve takdir edildi. Buradaki başarılarının daha büyüğünü Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesinde göstereceklerinden eminim.

Kaynak İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34