banner32

Merve ve Fatih Mutluluğa Evet Dedi

Zeytinburnu perdeci İş adamlarından Muzaffer-Meliha Demir kızları Merve'yi,Nevin Ataoğlu'da oğlu Fatih'i evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.

Dostları Demir ve Ataoğlu Ailesini Mutlu Günlerinde Yalnız Bırakmadı

Başakşehir Devlet Hastanesinde Çalışan Gelin Merve Demir ve Damat Fatih Ataoğlu hayatlarını birleştirmeye karar verdikleri zaman durumu ailelerine açtılar. Aileler de evlatlarının kararlarına saygı duyarak siz evlenmeye karar verdiyseniz bizim yapacağımız tek şey mutlu bir yuva kurmanız için elimizden geleni yapmak dediler ve gençlere destek oldular.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Merve Demir ve Fatih Ataoğlu
gazetemize yaptıkları konuşmada şunları söylediler;  "Hayatmızın en mutlu günlerinden birisini yaşadığımız nikah merasimimize katılarak mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm dost,akraba ve arkadaşlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

Muzaffer Demir ise şunları söyledi "
Kendi işyerime ismimi verdiğim biricik kızımı bugün telli ve duvaklı bir şekilde gelin etmenin mutluluğunu yaşarken,evimden ayrılacak olmasının da hüznünü yaşıyorum. Ancak kendimi mutlu etmenin bir yolunu buldum. Ben kızımı verdim demiyorum.Bir oğlum oldu diyerek damadım Fatih'te artık ailemizin bir parçası olduğu için eşimle birlikte mutluyuz. Her anne ve babay bu mutluluğu tamalarını cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi. 

Sümer Camisi Dernek başkanı Hasan Baş'da  Demir ve Ataoğlu'nun Mutluluğun a ortak oldu 

"Muzaffer Demir kardeşim camimizin cemaatindendir. Bugün Kızını geşlin etmenin mutluğuna ortak olmak için Cami imam hatibimiz ve Cami cemaati bir çok arkadaşımız ile bu mutlu ana şahitlik etmek adına buraya geldik. Genç Çiftlere ömür boyu mutluluklar dilerim diyen Sümer Camisi dernek başkanı Hasan Baş gelinin babası Muzaffer Demir'e de rabbim kızınız ve damadınıza ömür buyu mutluluklar nasip etsin" dedi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan Baş
Hasan Baş - 9 yıl Önce

Bilkilerinizden dolai deşekkür ederim

x
x - 9 yıl Önce

Tebrikler

SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34