banner32

Dostlarından Ahmet Çelik'e sürpriz doğum günü

Zeytinburnu'nun sevilen sayılan iş adamı Ahmet Çelik 51. yaş günü kutlaması için Ali Gündüz ve arkadaşları Tozkoparan Efuli Kurufasulyecisinde süpriz doğum günü partisi yaptı. Zeytinburnu Times ve istanbul Times Tv bu anı görüntüledi.

Dostlarından Ahmet Çelik'e sürpriz doğum günü
Zeytinburnu ilçesinde yaptığı sosyal faaliyetleri ile tanınan Ahmet Çelik'e dostlarından sürpriz doğum günü partisi 



Ali Gündüz'ün organize ettiği doğum günü partisi Tozkoparan'da bulunan Efuli Kurufasulyecisinde yapıldı.



Zeytinburnu Times Haber Merkezi 



Sürpriz Doğum günü partisine eşi,oğlu ve kızı ile katılan Çelik,Ali Gündüz'
 ün organize ettiği bu nazik ve ince düşünce için kendisine teşekkür etti. Gazeteci Mehmet Alpay kendi elleri ile yaptığı bir çınar fidesini Ahmet Çelik'e birisine eşine hediye ederek bazı insanlar mevsimlik çiçek gibidir bazıları ise Çınar gibi. İşte Ahmet Çelik çınar gibi olan insanların içinde yer alıyor. Kendisine sağlık sıhhat ve nice seneler diliyorum dedi.



Ali Gündüz'de Ahmet Çelik 'e bir puket çiçek takdim etti. Çelik  her zamanki kibarlığı ile kendine verilen çiçeği eşine hediye ederek iyiki hayatımdasın dedi.



Doğum günü partisine katılan sanatçılar da çam sakızı çoban armağanı diyerek iki tane türkü söyleyip Ahmet Çelik'e nice seneler diledi.



Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner 'de sene sonu olması nedeni ile yoğun işlerimiz vardı. Ancak söz konusu Ahmet Çelik'in doğum günü olunca işlerimizi biraz erteleyerek bu mutlu gününde Ahmet Başkaın'ın
yanında olmak istedim ve geldim. İyiki Sayın çelik'i tanımışım. Kendisine uzun ve sağlık bir ömür dilerim dedi. Sanatçılarımız çam sakızı çoban armağanı diyerek türkü söylediler.Ben de

başkanın 51.yaş günü farklı olsun düşüncesi ile www.istanbultimes.tv de yayınlanmak üzere burada bulunan dostlarımızın Ahmet başkan ile alakalı duygu ve düşüncelerinin yer aldığı video çalışmasını başkana hediye ediyorum diyerek sözlerini tamamladı. 



Ahmet Çelik'in oğlu,kızı babamızın eşi benzeri yok. O çok iyi bir baba iyiki biz onun evlatlarıyız diyerek babaları ile gurur duyduklarını ifade ettiler

.

Eşi de Ahmet iyi bir eş, iyi bir baba, iyi bir dost , iyi bir kardeş ve nihayetinde çok iyi bir insan diyerek kendisi ile evli olduğu için kendisini çok mutlu ve şanslı hissettiğini söyledi. 



Ahmet Çelik'de duygusal bir konuşma yaparak herkese teşekkür etti 



Öncelikle 51 doğum günümde bu sürprizi hazırlayan Ali Gündüz'e ve buraya kadar gelerek mutluluğumuza ortak olan dostlarıma çok teşekkür ederim. Eşim,oğlum ve kızım ile buraya gelerek hazırlanan bu mütevazi doğum günü etkinlimizde bulunan herkese kendim ve ailem adına şükranlarımı sunarım dedi.





Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)





YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34