banner32

Bereketli alış verişin adresi Hak Et ve Şarküteri açıldı

Zeytinburnu’nun gelişen sokaklarından 14.sokakta açılışı kalabalık bir müşteri kitlesi ile yapılan firmanın açılış kurdelasını Çiğdem İnşaat Emlak Yönetim kurulu başkanı Hakkı Tunç ve firma sahibi birlikte kesti.

Bereketli alış verişin adresi Hak Et ve Şarküteri açıldı
Firmanın sahibi Hakkı ALTIN helal kesim uygun fiyat kaliteli ürün olmazsa olmazımız dedi

Hak Et ve Şarküteri‘nin görkemli açılış töreni sonrası gazetemize yaptığı konuşmada firma sahibi Hakkı ALTIN şunları söyledi “Kendi yemeyeceğimiz hiçbir ürünün satışını yapmıyoruz. Etlerimizim tamamı helal kesimdir. Balıkkesir ve Afyon yöresinin hayvanlarından elde edilen etlerimizin organik bir şekilde sofralarınıza kadar geliyor. Bizim sloganımız şudur- Helal kesim,uygun fiyat ve kaliteli ürün-şeklindedir. 


Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Peki Süt ürünleri için neler diyeceksiniz ?

Süt ürünlerimizi de kendi alanında kalite ve lezzeti yakalamış seçkin firmaların ürettiği ürünlerden temin edip müşterilerimize sunuyoruz. Müşterilerimizi kahvaltı sofralarında ihtiyaç duyacağı her türlü ürünü temin etmesi mümkün. 

Et işinde helal kesim ve güven çok önemli bu konuda neler demek istersiniz

Söylediğiniz gibi gerek kırmızı ette gerekse de beyaz ette helal kesim çok önemli. Elhamdüllah İnançlı insanlarız dinimiz nasıl bir kesim şekli emrediyorsa biz de gerek küçükbaş gerekse de büyük baş hayvanlarımızı o şekilde keserek  etini müşterilerimizin beğenisine  sunuyoruz. Müşterilerimiz etlerimizi güvenle alıp tüketebilirler.

Hak Et ve Şarküteri Adres:

Hak Et ve Şarküteri Mağazası

Nuripaşa Mahallesi 14.Sokak NO:51 / A Zeytinburnu / İstanbul

Tel: 0212- 546 46 49


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı  (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34