banner32

Ayhan Şahenk'te Bakan coşkusu

Yeşilay'ın enlerine verdiği plaket töreninde okuduğu Yeşilay andı ile dikkatleri üzerine çeken Ayhan Şahenk Orta okulu öğrencisi Delal Aykurt'un başbakan Erdoğan ve eşini okullarına davet etmesi üzerine Sağlık bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu verdiği sözün gereğini yaparak Delal Aykurt'un eğitim gördüğü Ayhan Şahenk Ortaokuluna gitti.

Ayhan Şahenk'te Bakan coşkusu
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu bir eğitim kurumunda idareciler ve öğrencilerle birlikte olmak çok güzel dedi


Kısa bir süre önve Yeşilay'ın yaptığı plaket töreninde Yeşilay andını okurken herkese ayağa kalkmaya davet eden Ayhan Şahenk  Ortaokulu öğrencisi Delal Aykurt'un Başbakan Erdoğan  ve eşi Emine Erdoğan'ı okullarına davet etmesine cevap olarak Sağlık Bakan Mehmet Müezzinoğlu başbakan'ın adına ben okulunuza geleceğim diyerek söz verdi ve söüzünü tutmak için okula geldi.



Zeytinburnu Times Haber Merkezi  /Özel Haber
 

Sağlık bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu ile birlikte ,anayasa komisyonu başkanı Prof.Dr.Burhan Kuzu,ilçe kaymakamı Ufuk Seçilmiş,ilçe milli eğitim müdürü Yakup Hayırlıoğlu, Yesilay Genel Baskan Yardimcisi Dr.Akif Seylan ,il sağlık müdürü ve çok sayıda Sağlık bakanı çalışanı bakan ile birlikte Ayhan Şahenk ortaokulunu ziyaret etti.

Okul Müdürü Dilek Gürel bakandan okulu için spor salonu istedi

Bir saate yakın devam eden okul ziyaret programında Okulun başarılı müdürü Dilek Gürel sağlık bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu'na "Sayın Bakanım okulumuzda 1.600 tane ortaokul öğrencisi eğitim görüyor. Bunların enerjisini harcayacakları kapalı bir spor salonuna ihtiyacımız var  bu konuda yardım ve desteklerinizi bekliyoruz dedi. Bu talep üzerine sağlık bakanı Müezzinoğlu'da Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın'a dönerek sayın başkanım hocamın talebi için ne diyorsun dedi. Başkan da burada salon yapacak yer deyince okul müdürü Diklek Gürel küçük de olsa arkada bir yer var orada yapılabilir dedi. Gürel sözlerini  Belediyemiz her türlü sorunumuz için elinden geleni yapıyor Belediye başkanımız Murat Aydın ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum" dedi.



Sağlık Bakanı okuldan memnun ayrıldı 


Türkiye'de en Yeşilaycı öğrenci olarak seçilen Ayhan Şahenk 7. sınıf öğrencisi Delal Aykurt ve okul Müdürü Dilek Gürel'in davetini kabukl edip okula gelen bakan Müezzinoğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi" Yoğun bir şekilde teşkilatlarımızın seçim çalışmalarını katılmaktan dolayı uzun süredir bu tür anlamlı bir ziyaret yapmamıştık. Öğrenci kızımız Delal ve Okul müdürümüz Dilek Gürel'in daveti üzerine bugün buraya geldik iyi ki de gelmişiz. Farklı bir gün oldu diyerek mutluluğunu paylaştı.

Okul müdürü Dilek Gürel'de bakanın ziyareti nedeni ile okulunu tanıtan bir konuşma yaptı.Daha sonra ise gazetemize yaptığı açıklamada "Sağlık Bakanımız sayın Dr.Mehmet Müezzinoğlu ve beraberindeki heyetin bizi ziyaret edip sohbet etmeleri bizi çok memnun etti diyerek kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti."



Bakan daha sonra belediye ek hizmet binasında incelemelerde bulundu.Akabinde ise Bakanlığın İstanbul yatırımlarının toplu açılışlarını yapmak üzere Yedikule Devlet hastanesinin yanındaki ek sağlık birimlerinin ve evde bakım araçlarının hizmete alım törenine katıldı.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34