banner32

Zeytinburnu karışıyor

İŞİD'in Kobaniye girmesini protesto eden HDP destekli kalabalık bir grup Zeytinburnu Üsküp Meydanı ve Olivium çevresini savaş alanına çevirdi.

Zeytinburnu karışıyor
İstanbul' un 39  ilçesinde eş zamanlı başlatılan HDP destekli protesto yürüyüşleri bir çok ilçede sert eylemlere sahne oluyor Zeytinburnu ilçesi de bunlardan birisi



Zeytinburnu Üsküp Meydanı ve Olivium AVM.çevresin de yüzlerce gösterici banka ATM.leri başta olmak üzere bir çok işyerinin canlarını kırararak seslerini duyurmaya çalışıyor. 



HDP.lilerin Türkiye Kobani'de İŞİD 'e karşı Kobani yönetimine yeterli desteği vermediği gerekçesi ile iki gün önce örgüt mensuplarına bulunduğunuz yerde eylem yapın talimatı verdiği biliniyor. İşte bu talimattan sonra eş zamanlı olarak Türkiye 'nin bir çok vilayetinde eylemler yapılıyor. İstanbul 'un Esenyurt,Başakşehir,Bağcılar, Küçükçekmece ve Zeytinburnu'nun içinde yer aldığı birçok ilçede eylemler sert şekilde devam ediyor.



Emniyette yapılan tayinler ile yeni müdürlerin ilçeleri yeteri kadar tanımaması ve bayram nedeni ile bir çok polis memurunun tatilde olması  da Emniyet teşkilatını çaresiz bıraktı.



Haber merkezimizi arayan bir çok okurumuz 155 Polis İmdat 'ın cevap vermediğini iddia ederek bir başıbozukluğun olduğunu ifade ediyorlar.





YORUM EKLE
YORUMLAR
ayhan kemal oglu
ayhan kemal oglu - 10 yıl Önce

Giresunlu

SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34