banner32

Zeytinburnu diken üstünde Murat Aydın Nerede ?

HDP’nin Kobane için partililerini sokak eylemlerine davet etmesi ile bir çok yerde olduğu gibi Zeytinburnu’nda da binlerce HDP yanlısı yaptıkları eylemler ile bir çok yerin camlarını kırarak sokakları cehenneme çevirdiler.

Zeytinburnu diken üstünde Murat Aydın Nerede ?
 Allah Zeytinburnu’nu korudu ?

HDP'nin eyleminden kısa süre sonra bu seferde vatandaş sokağa inip bu grup ile çatışmak istemesi gerginlik oluşturdu.

Halk sokaklara  sopa ve kazmalarla inerek yapılan Vandallığa karşı cevap vermek istedi.  İlçede yüzyıllarca unutulmayacak kardeş kavgasına doğru sürüklenirken halkı sükunete davet edecek Belediye başkanı ve başka bir mülki idare amirinin vatandaşı tahriklere  karşı uyarmaması tepki ile karşılandı. Olay anında vatandaşın içinde olmayan Zeytinburnu Belediye başkanı arandan geöen bunca güen rağmen halen ilçe halkına bir geçmiş olsun dileği iletmemesi halk arasında başkan bizi hesaba katmıyor dedikordularıda sebebiyet veriyor.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Eylemden sonra bir hafta geçti Murat Başkan tek kelime bir açıklama yapmadı ve zarara uğrayan esnafa geçmiş olsun dileklerini iletmedi

Olayların devam ettiği anda haber ihbar merkezimizi arayan onlarca okurumuz Polis 155’i arıyoruz hiçbir yer cevap vermiyor. Ne yapacağımızı şaşırdık diyenler oldukça çoktu. Ancak Vandallara karşı evini işyerini savunacak vatandaşın yanında hiçbir yetkili yoktu. İlçede henüz asayiş ve sukün tam manası ile sağlanamamış iken Belediye başkanının yurt dışında toplantılara katılması da ayrı bir sıkıntı olarak değerlendiriliyor.

Zeytinburnu halkı  kendi oyları ile seçtiği ilçe belediye başkanından yaşanan kaos ve kargaşa ile alakalı acilen bir açıklama bekliyor.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hikmet Kurt
Hikmet Kurt - 10 yıl Önce

Sayın abim hüseyin abim murat başkanın bence bunlara konuşmayı gerek duyacagina bile sanmıyorum bence değmez bunlarla muhatap olmaya ne oldu bir saat geldiler kallesce estiler gurlediler şimdi nerdeler bunlar bu şehrin huzurunu bozmaya çalışıyorlar bunlar Erkekçe dovusmezler onun için kime açıklayacak murat başkan bence gerek yok onlara çene yormaya bütün bankalara arabalara zarar verdiler ne oldu sence abi biz gelecegiye bakalım geçmişe donmeyelim derim selamlar?

SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34