banner32

Saadet Zeytinburnu Erbakan Hocayı dualarla andı

Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe teşkilatı.3 yıl önce aramızdan ayrılan ve bu sebeple şubatın son haftası"Erbakan Haftası" etkinlikleri çerçevesinde Eski Başbakanlardan,Milli Görüş Lideri Prof.Dr.Necmettin Erbakan hocayı Kur'an ve dualarla andı.

Saadet Zeytinburnu Erbakan Hocayı dualarla andı
 Anadolu Gençlik Derneği Zeytinburnu ilçe başkanı ve belediye meclis üyesi adayı Hanefi Çolak'ın sunduğu programa Zeytinburnu müftüsü Yusuf İzzettin Konuk'un yanısıra birçok hocaefendiler ve hafızlar progmanı renklendirdi.



Müftü Yusuf İzzettin Konuk Merhum Necmettin Erbakan'ın 3 yıl evvel ahirete irtihal ettiğini fakat hala aramızdaymış gibi topluma yön verdiğini söyledi.Konuk şöyle devam etti."Tarih böyle güzel insanları her zaman hayırla minnetle yad etmiştir.Biz de Erbakan hocamızı açtığı çığır sebebiyle şükran,minnet ve dualarla yadeiyoruz her zaman edeceğiz de.Allah kendisinden gani gani razı olsun" dedi.



Daha sonra hocaefendiler ve hafızlar Erbakan hocanın ruhu için kur'an ve ilahiler okudular ve akabinde Müftü Yusuf İzzettin Konuk teşkilat mensuplarının yapmış olduğu hatimlerin duasını yaptı.



Programa Saadet Partisi Zeytinburnu belediye başkan adayı Kemal Hayırlıoğlu,ilçe başkanı Semih Deniz,Seçim Karargah Başkanı Kemal Yılmaz,ilçe yönetimi,belediye meclis üyesi adayları stk temsilcileri,muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.



Program sonunda vatandaşlara pilav ve tatlı ikramı yapıldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34