banner32

Muş’lulardan Fikret Tunçer’e tam destek

Ak Parti Zeytyinburnu Belediye meclis üyesi adayı iş adamı Fikret Tuncer ‘in Muşlu hemşehrileri ile bir araya geldiği Kazlıçeşme Kültür merkezi tarihi günlerinden birisini daha yaşadı.

Muş’lulardan Fikret Tunçer’e tam destek
Bir siyasi parti ilçe başkanının kısa süre önce Doğulu meclis üyeleri ile terör örgütü arasında bağ kurması doğulu meclis üyelerini daha içten çalışmaya sevk etti

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver,Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın başta olmak üzere çok sayıda siyasetçi,iş adamı ve bürokrat Fikret Tuncer’in aday tanıtım ve destek gecesine katıldı.

Fikret Tuncer samimi ve içten bir konuşma yaptı

Ak Parti  Zeytinburnu Meclis üyesi adayı iş adamı Fikret Tuncer  konuşmasında şunları söyledi “ Öncelikle Ak Parti meclis üyeliğimden dolayı bugün bana verdiğiniz destek için teşekkür ederim. Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Sayın Bahattin Ünver ve duayen belediye başkanımız Sayın Murat Aydın’da bu önemli anımda yanımda oldular huzurunuzda her ikisine de teşekkür ederim” dedi.  Tuncer Ak Parti genel başkanı ve başbakan Recep Tayyip Erdoğan İçinde şunları söyledi “ Genel başkanımız ve başbakanımız bir dünya lideridir.o 11 Yılda ülkede bir çok yeniliğe imza attı.Duble yollar,Sağlık,eğitim,ulaşım başta olmak üzere b,ir çok alanda çalışmalar yaptı.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ‘de yaptığı  konuşmada özellikle 17 Aralık ve 25 Aralık operasyonlarının basit olmadığını ifade ederek birlik ve beraberlik içinde ülkemizi daha üst seviyelere çıkaracağız dedi.

Haberin devamı az sonra

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34