banner32

Ahmet Çelik İstanbul Times'te

Hüseyin Çetiner'in Gündem Programı canlı yayın konuğu MHP Zeytinburnu meclis üyesi adayı iş adamı Ahmet Çelik oldu.

Ahmet Çelik İstanbul Times'te
Ahmet Çelik; MHP Zeytinburnu'nda sürpriz yapacak 

Zeytinburnu'nun sevilen iş adamı Ahmet Çelik MHP Zeytinburnu 2.Sıra Kontenjan meclis üyesi adayı oldu.  

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Sayın Çelik sizi tanıyabilirmiyiz ?

Tabiki,ben Erzincan doğumluyum. Otel ve turzim işi yapıyorum. Daha Önce Abdüllatif Şener'in genel başkanı olduğu Türkiye (TP) Parti'sinin Zeytinburnu kurucu ilçe başkanlığını yaptım.

Bundan önce de değişik siyasi partilerde ilçe başkanlığı ve il yönetim kurulu üeyelikleri yaptım. Ülkenin kötü giden gidişine dur demek için MHP çatısı alştında siyaset yapmanın doğru olduğunu düşündüğüm bir ortamda MHP Zeytyinburnu eski ilçe başkanı ve şimidiki Beleidye başkan adayımız Av.Fetih Ahmet Aplarslan 'ın teklifi ile Zeytinburnu Belediye meclis  üyesi adayı oldum. Şu an Partimize ciddi bir teveccih var 30 Mart'ta Zeytinburnu MHP'li bir belediye başkanı ile tanışacak.

Sayın Çelik Sizin kruucusu olduğunuz "Geleceğim Zeytinburnu" platformu olarak güzel projeleriniz vardı Bunları Belediye başkan adayınız ile paylaştınız mı ?

Öncelikle beni bağrına basan MHP Zeytinburnu ilçe teşkilatına teşekkür ederim. Ayrıca beni stüdyoda ağırladığınız bugün Dünya çalışan emekçi kadınlar günü. Bütün kadınlarımızın 8 Mart dünya kadınlar gününü tebrik ederim. Sorunuza gelecek olursak elbetteki daha önce Platform başkanı olaraksiz değerli basın mensupları aracılığı ile paylaştığım proje ve düşüncelerimiz ilçe belediye başkan adayımız Av.Fetih Ahmet Alparslan ile paylaştım. Çok doğru ve güzel bir çalışma olduğunu ifade ettiler.İnşallah 30 Mart 2014 de bakanlığı alınca Zeytinburnu'nun çehresini değiştirecek projelerimiz ile hakkın karşısına çkacağız.
 
Zeytinburnu halkı neden MHP'ye oy versin ?

Bakınız ülkede yaşanan sorun ve sıkıntıları hepimiz her gün televizyon kanllaı ve gazete safalarında görüyoruz. Hem yerel de hem de genelde MHP iktidar olunca bu tür şeyler olmayacak.Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın 15 yılda elbete bir şeyler yaptı ama bize göre bunlar yeterli değil ve biz daha fazla ve daha güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz. Bundan dolayı da halkımız bize oy verirse bu kendilerine hizmet olarak döneceği için ov versinler diyorum.

Son olarak izleyenlerimize ve Zeytinburnu'lu seçmenlere neler söylemek istersiniz ?

Bakınız Milli  ve manevi değerlerimiz ayaklar altında. Bunların yeniden yücelmesi için MHP'nin yönetimde söz sahibi olması gerekir. Genel başkanımız sayın Doktor Devlet Bahçeli ve yöneticlerimizin devlet terbiyesini halkımız biliyor. Ülkenin selameti için MHP.ni hem yerel de hem de genel de iktidar olması adına halkımızdan oy istiyorum. Bize bu imkanı verdiğiniz için İstanbul Times Tv.ye,İstanbul Times Gazetesine,Zeytinburnu Times Gazetesine ve haber portallarınızda çalışan tüm arkadaşlarınıza kendim ve partim adına teşekkür ederim.





Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34