banner32

Salon Cahit Bayram'a dar geldi

Ak Parti Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi ve yeniden aday olan iş adamı Cahit Bayram kendisine destek vermek isteyen hemşehrileri ile Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde bir araya geldi.

Salon Cahit Bayram'a dar geldi
Kalabalık Cahit Bayramı duygulandırdı 

30 Mart Yerel yönetim seçimleri yaklaşırken Meclis üyeleri partilerine katkı yapmak adına hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi  

2009-2014 dönemi Ak Parti Zeytinburnu Belediye eclis üyesi olan iş adamı Cahit Bayram bu dönemde yeniden listede kendisine yer bulan ender isimlerden birisi oldu. Bitlis-Sason Muş dernek başkanı Abdülhamid Aksu Cahit bayram ve diğer bölge meclis üyesi adaylarını tebrik eden ve Barış süreci ile alakalı hükümeti destekleyen bir konuşma yaptı.

Daha sonra Meclis üyesi adayı Cahit Bayram salonu dolduran hemşehrilerine samimi ve duygu dolu bir konuşma yaptı. Bayram hemşehrilerine dünya lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'a destek olmaları adına telepte bulundu.

Daha sonra Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver sahneye çıkarak Bitlis,Muş,Sason bölgesinde üç tane meclis üyesine yer verdiklerini ifade ederek dernek başkanı Abdülhamid Aksu tüm meclis üyelerinin bu üç bölgeden olmasını isteyecek kadar sık sık telefon ile bizi aradı  işi takip etti. Keşke imkanlar el verseydi de başvuran tüm arkadaşları meclis üyesi listesinde yer verseydik ama bu 37 ile sınırlı.

Ünver partilerine ilgi duyup destek veren Batman,Muş,Sason'lu hemşehrilerime kendim ve partim adına teşekkür ederim dedi.

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın'da yaptığı coşku dolu konuşma ile meclis üyesi adayı Cahit Bayram'a destek güç verdi.

Zeytinburnu Kültür Sanat (ZKS)ta yapılan dayanışma gecesinde salonun hınca hınç dolu olması programa katılan Ak Parti İstanbul Milletvekili  Osman Aşkın Bak başta olmak üzere diğer siyasileri sevindirdi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34