banner32

Engelliler ve aileleri Belediyenin iftarında buluştu

Zeytinburnu Belediyesi ve AK Parti Teşkilatı bu kez İftar Sofrası Engelli Bireyler ve Aileleri İçin Kurdu.

Engelliler ve aileleri Belediyenin iftarında buluştu
Her yıl geleneksel hale gelen, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve AK Parti İlçe Başkanı Bahattin ünver tarafından verilen engelli bireyler ve ailelerine yönelik iftar sofrası bu yıl Zeytinburnu Stadyumunda kuruldu.

1000’in üzerine katılımın olduğu iftarda, oruçlarını birlikte açmanın yanında çok keyifli dakikalar geçiren aileler iftar programından oldukça mutlu ayrıldılar. Zeytinburnu Meclis Üyesi Engellilere toplumdan dışlanmadan birinci sınıf hizmet verilmesi gerektiğini belirten Kent Konseyi Başkanı Cemal Merdan, 'Özel insanlara hizmet edip de zirveye çıkmayan görmedim. Bir bürokrat yükselmek istiyorsa, bu alanda hizmet etsin. Bu alan insanları zirveye çıkaran, içtenlik ve halis niyetin bulunduğu bir yer.' diye konuştu.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, ''Doğuştan ya da sonradan kazanılan bir süreçte, sonradan edinilen yaşamdaki bazı eksikliklerin, bazı yaşam şartlarındaki değişikliklerin mutlaka dikkate alınması gerekiyor. Engellerin zihinlerde, beyinlerde olduğu çok doğrudur. Siz onu ortadan kaldırırsanız herkese o fırsatı verme imkânınız olur. Belediye olarak da bunu yapmaya çalışıyoruz dedi.Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver, Hükümet olarak, engellilerin başkalarına muhtaç olmadan toplumsal hayata katılmaları ve daha iyi şartlara ulaşmaları için yapılan çalışmaları titizlikle takip ettiklerini belirterek, ''Engelli vatandaşlarımız için yapılması gerekenleri yardım olarak değil, hak olarak görüyoruz'' dedi.

1300’ün üzerinde katılımla gerçeklesen bu dev iftar sofrasında bir araya gelen engelli ve aileleri ile Başkan Aydın yakından ilgilendi. AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak’ında katıldığı iftar porgramının duasını Başbakanının Manevi oğlu İbrahim Ertepe yaptı. Milletvekili Osman Aşkın Bak 10 Ağustos’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Erdoğan’a destek istedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34