banner32

Avrasya Hospital ilçe Protokolünü iftarda bir araya getirdi

Gerek yazılı gerekse görsel medya alanında İstanbul Kent gazeteciliğine ve Avrasya Hospital'e yaptığımız tanıtım katkılarından dolayı yayın grubumuza Zeytinburnu ilçe protokolünün önünde plaket takdimi yapıldı.

Avrasya Hospital ilçe Protokolünü iftarda bir araya getirdi
İlçe Protokolü Avrasya Hospital iftarında bir araya geldi

Türkiye'nin ilk sağlık kuruluşlarından birisi olan Özel Avrasya Hospital her yıl olduğu gibi bu yılda ilçe protokolü onuruna bir iftar verdi.

Zeytinburnu Hizmetlerini Geliştirme Derneği ile  birlikte organize edilen iftar'ın onur konuğu Zeytinbunru Kaymakamı Ufuk Seçilmiş ve eşi Selma Seçilmiş oldu.

İstanbul Times Haber Merkezi /Özel Haber  

İlk selamlama konuşmasını Zeytinburnu Hizmetlerini Geliştirme Dernek başkan yardımcısı Erdoğan Biberoğlu Yaptı. "Dernek başkanımız sayın Nevzat Uluocak yurt dışında olduğu için bugün aramızda bulunamadı. Kendisinin hepinize selam ve saygıları var. Dernek olarak 3 yıldır ilçemizin ilk özel hastanesi Avrasya Hospital ile birlikte ilçe protokol üyelerimiz ile iftarda aynı sofranın başında bir araya gelmekten dolayı çok mutluyuz davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim" dedi.

Avrasya Hospital Kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Opr.Dr.Hüseyin Urlu'da katılımcıları selamladı

Opr.Dr.Hüseyin Urlu'da yaptığı konuşmada " Her yıl ilçe protokolümüz ile iftarda bir araya gelmek bizi çok mutlu ediyor.  Bu çalışmayı başlatan Zeytinburnu Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Dernek Başkanı Nevzat Uluocak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Hiç kimsenin hasta olup hastanemize gelmesini istemem ama hayatta her şey insan için. Bizim kapımız hastalarımıza şifa dağıtmak için 24 saat açık.Sizlere hizmet etmekten onur duyuyoruz.İyiki davetimize icabet edip geldiniz" dedi

Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş 'de şunları söyledi

"Zeytinburnu'nda göreve başlayalı tam 10 ay oldu. Bu süre zarfında güzel dostluklar kurduk. Avrasya Hospital'in sahip ve idarecileri ilede bir çok yerde bir araya geldik.Bu süre zarfında aramızda iyi bir dostluk oluştuğuna inanıyorum. Kurumumuzun hizmetlerini destekleme derneği ile Avrasya Hospital'în ortaklaşa yaptığı bu iftar daveti içinde emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Tanışma bölümü çok renkli geçti

Hastane çalışanı Gönül Demirel'in isterseniz davetimize icabet eden dostlarımız tanışsın anonsundan sonra katılımcıların kendilerini tanıtmaları çok renkli geçti.

Zeytinburnu Kızılay Şube başkanı Remzi Yılmaz kendisini tanıttıktan sonra aynı zamanda Kuzu Deri 'nin sahibiyim.İyi  deri ceketlerimiz var ihtiyacı olanları bekleriz demesi alkışlarla karşılık buldu. Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyesi ve ilçe başkanı danışmanı Mustafa Yiğitoğlu'da diğer STK.lardaki görevlerini saydıktan sonra ben de Yiğitoğlu Düğün Salonunun sahibiyim. Bende  sizleri düğün salonumuza beklerim demesi de güzeldi. Opr.Dr.Hüseyin Urlu'nun eşi Nermin Urlu'da kendisini tanırtırken Hüseyin bey'in arkasındaki kadın demesi ile Hüseyin Urlu araya girerek arkamda değil yanımdaki bayan demek daha doğru demesi de alkış aldı.   

Kızılay yönetim kurulu üyesi iş adamı Turan Gençoğlu'da bir çok davete gittikleri halde Avrasya'da hazırlanan Hatay mutfağının güzel yemeklerinin tadını hiç bir yerde bulamadığını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti. 

İstanbul Times Yayın Grubuna Plaket jesti 

İstanbul Kent Gazeteciliğine ve yaptığı haberleri ile Avrasya Hospital'in çalışmalarını geniş kitlelere duyurduğu için İstanbul Times Yayın Grubununa plaket verildi. Bireysel olarak da Gazeteci Mehmet Alpay'a plaket verildi. Opr.Dr.Hüseyin Urlu yaptığı konuşmada "İstanbul Times Gazetesi, www.istanbultimes.com.tr haber portalı ve www.istanbultimes.tv nin gerek ilçemiz,gerek İstanbul gereksede ülkemiz adına güzel işlere imza attığı ve Avrasya Hospitalin çalışmalarını milyonlara duyurduğu için İstanbul Times yayın gurubu başkanı Sayın Hüseyin Çetiner ve ekibini tebrik ederim diyerek plaket takdim etti.

Protokol iftarına kimler katıldı ?

Zeytinburnu Kaymamamı Ufuk seçilmiş ve eşi Selma Seçilmiş ,İlçe emniyet müdürü Gürkan Bakkal,Kızılay şube başkanı 
Remzi Yılmaz, Kızılay yönetim kurulu üyeleri Ravi Kasap,Kaya Balkan,Zeytinburnu Hizmetlerini Güzelleştirme derneği yönetim kurulu üyeleri Turan Gençoğlu, Erdoğan Biberoğlu başta olmak üzere çok sayıda davetli ve Avrasya Hsopital idarecileri ve doktorları katıldı.


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34