banner32

Dostları Yunus Gülmek'î yalnız bırakmadı

Siirt Yeni Nesil Dernek Başkanı ve Ak Parti Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi adayı iş adamı Yunus Gülmek'in aday tanıtım ve dayanışma programı Kazlıçeşme Kültür Merkezinde yapıldı.

Dostları Yunus Gülmek'î yalnız bırakmadı
Program Kur'an-ı kerim tilaveti ile başladı 

Siirt bölgesinde bir çok kanaat önderinin destek verdiği Yunus Gülmek yaptığı konuşmada şunları söyledi" Bildiğiniz üzere daha önce Ak Parti Zeytinburnu ilçe yönetim kurulu üyesi idim. Bu dönemde hizmetimizi Meclis üyesi olarak yapmak istediğimizi ilçe başkanımız sayın Bahattin Ünver'e iletince kendisi tercihimize saygılı oldu.

Biz de aday adaylık başvurumuzu yaptık. Bir çok aday adayının olduğu  başvuruda İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız ve diğer siyasi büyüklerimiz bizim listede olmamız karar vererek teveccühte bulundular. Bana bu imkanı veren tüm siyasi büyüklerime aracılığınız ile teşekkür etmek isterim. Bugün burada düzenlediğimiz dayanışma gecesi için yeterli zaman olmamasına rağmen bir çok dostum beni bu önemli günümde yalnız bırakmayarak destek oldu.Allah hepsinden razı olsun" dedi

Gecede Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın Birilk ve beraberlikten bahseden bir konuşma yaptılar.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak'ın da katıldığı gece geç saatlere kadar devam etti.

Kaynak:istanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34