banner32

Bilgi Evleri Yetenekleri Geliştiriyor

Zeytinburnu Bilgi Evleri’nin üyelerin yeteneklerini geliştirmeye yönelik her yıl düzenlediği kulüp faaliyetleri 4 Kasım’da başlıyor.

Bilgi Evleri Yetenekleri Geliştiriyor
Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri 2013 – 2014 Sonbahar – Kış Dönemi Kulüp faaliyetleri başvuruları 21 Ekim Pazartesi Günü başlayarak 2 Kasım Cumartesi Gününe kadar yapılabilecek. Nitelikli ve sağlıklı bir çalışma gerçekleştirilebilmesi için kontenjanların 20 kişi ile sınırlı tutulacağı kulüp faaliyetleri 4 Kasım Pazartesi Günü başlayarak 14 hafta sürecek.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Bu zaman zarfında Matematik ve Geometri’den Kara Kalem çalışmasına, Fen ve Teknoloji’den Dil ve Yazı’ya, Satranç’tan İngilizce’ye, Origami ile Krigami’den Gösteri Sanatları’na, Biyoloji ve Doğa’dan Şiir Kulübü’ne varıncaya kadar 28 kulüp çalışmasından üyeler kendi istek ve yeteneklerine göre diledikleri kulübü tercih edebilecekler.

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri, üyelerin ev ve okul dışındaki zamanlarını verimli, nitelikli geçirmelerini sağlamak, sosyalleşmelerine yardımcı olmak, bilgi ve becerilerine yönelik gelişimlerine katkıda bulunmak, geleneklerimizi hatırlatarak değerlerimizi zinde tutmak amacıyla gelenekselleşen kulüplerle çalışmalarına devam ediyor. 3. Sınıf ile 8.Sınıf arası yeteneklerini geliştirmek isteyen tüm öğrenciler ücretsiz verilecek bu hizmetten istifade edebilecekler.

Kulüp faaliyetleri 4 Kasım 2013 itibariyle başlayacak olup 8 Şubat 2014 Cumartesi günü ZKS’ de gerçekleşecek ödül töreniyle son bulacak. Kulüp çalışmalarında aktif ve başarılı olan üyeler ödüllerini Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’dan alacaklar.

Üyelerin kulüplerde yaptıkları çalışmaları aynı gün ZKS’de açılacak sergide ziyaretçilerin beğenisine sunacaklar. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34