banner32

Ak Parti ikinci bayramı yaşamaya hazırlanıyor

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı parti binasında bayramlaştı. AR-GE den sorumlu genel başkan yardımcısı Ekrem Erdem ve İstanbul Milletvekili Aşkın Bak’ında katıldığı bayramlaşmaya çok sayıda partili katıldı.

Ak Parti ikinci bayramı yaşamaya hazırlanıyor
 İlçe Başkanlığı Hınca Hınç dolu

İlk selamlama konuşmasını ilçe başkanı Bahattin Ünver yaptı.” Hepinizin ramazan bayramını en kalbi duygularımla tebrik ederim. Bütün parti mensupları olarak hepimizin mutlaka hükümetimizin 12 yılda yaptığı büyük icraatlerini anlatacak sözleri mutlaka vardır. Burada uzun uzun konuşup bunları özetlemek yararlı olurdu ancak genel başkan yardımcımızın söyleyeceği daha önemli  mesajları olduğunu biliyorum. Kendisine zaman kalması adına sözlerimi kısa tutuyorum. Hepinizin bayramını yeniden tebrik ederim” dedi .

Zeytinburnu’ndan sorumlu il yönetim kurulu üyesiAhmet Fetih Balin ‘de teşkilat mensuplarının bayramını tebrik ederek il Başkanı Aziz Babuşçu’ nun selamlarını partililere ilettikten sonra 3 Ağustos 2014 de Maltepe de yapılacak olan Büyük İstanbul Mitigine herkesi davet etti.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın’da Ak Parti ilçe binasında yapılan bayramlaşmaya katılarak parti mensuplarına bir selamlama konuşması yaptı.

Osman Aşkın Bak Uzun adamı seviyoruz

Zeytinburnu teşkilatına yaptığı gür ve anlamlı konuşmaları ile dikkat çeken Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak yapılan bayramlaşma da her zaman ki gibi gür ve anlamlı konuşması ile 10 Ağustos 2014 de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde uzun adama destek istedi.

Ekrem Erdem Başbakan’a destek vermek dünya mazlum milletlerine destek vermektir

Ak Parti AR-GE den sorumlu genel başkan yardımcısı Ekrem Erdem yaptığı konuşmada şunlar söyledi” Ak Parti içinde Başbakan Erdoğan’ı en yakın tanıyan ve birlikte çalışan kişilerden biriside benim. Başbakan’ın başında olduğu Ak Partimiz tek başına % 46 oy alıyorsa bu halkın Erdoğan’a olan güveninden kaynaklanıyor. 

Bugün hiç kimse Başbakan’ın cumhurbaşkanı seçilip seçilmeyeceğini konuşmuyor. Herkes alacağı oy oranını konuşuyor. Bizim de bu konuda endişemiz yok ancak alacağımız her fazla oy mazlum milletlere umut olacak bir gelişmedir.Partimizin 12 yılda yaptığı çalışmaları hepiniz biliyorsunuz.

Daha birkaç gün önce hızlı İstanbul –Ankara hızlı tren çalışmamızı başlattık.  Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması ile ülkemiz ciddi bir sıçrama yapacaktır. 

10 Ağustos 2014 bizim ve ülke açısından çok önemli hepinizi sandıklara sahip çıkmanızı rica ediyorum. Burada konuşulacak çok şey var.Ama ortam sıcak ve başka bir ilçenin bayramlaşmasına katılacağım için sözlerimi burada bitirirken hepinizin mübarek ramazan bayramını en kalbi duygularımla tebrik ederim” dedi.

İstanbul Times Haber Ajansı ( İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34