banner32

Zeytinbahçesi Çiçek Açtı

Zeytinbahçesi Anaokulunun minikleri Zeytinburnu Belediyesi Kültür Sanat (ZKS) Merkezinde gerçekleştirdikleri yıl sonu töreni ile büyüklerin kalbini fethetti.

Kendileri minik yaptıkları iş büyük 

Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezini tıka basa dolduruan yüzlerce veli ve davetli anasınıfı öğrenciilerinin sergiledikleri performansa hayran kaldı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber - Merve Saraç

Dilara Bahar Aktaş'ın kusursuz bir şekilde okuduğu Hz.Muhammed Şiirinde Salonda gözyaşları sel oldu aktı

6 yaş sınıfında eğitim alan Dilara Bahar Aktaş’ ın Hz.Muhammed'in hayatını anlatan (kırk yaşındasın) şiiri izleyenlere duygulu anlar yaşattı.Kalabalığın okunan şiirden dolayı duygulu anlar yaşadığı ise gözlerden kaçmadı.

Annemizin sözünü dinleyelim

Veysel Karani hazretlerinin hayatını temsilen ana sözü dinlemenin önemi ;Fatih Sultan Mehmet hanın talebeliğini anlatan temsilin Osmanlıdaki eğitime verilen önemi anlatan minikler güzel bir performans sergiledi..

Okudukları namaz surelerinin düzgünlüğü ile dini bilgileri öğrendiklerini gösterdiler.



Küçüçük bedenlerine giydikleri mehter kıyafeti ve hareketleri ile duygu ve heyecanı zirveye çıkardılar.

İstanbul Times Gazetesi muhabirine konuşan veliler Zeytinbahçesi Anaokulu öğretmenlerinin samimi ve fedakar çalışmalarının ürünü olan  bu yıl sonu etkinliğinde evlatlarımızın sergiledikleri performanları ile gurur duyduklarını ifade ederek emeği geçen öğretmen ve idarecilere teşekkür ettiler.

Ana okulu Yöneticilerinden aldığımız bilgilere göre bu eğitimin dışında hafta sonları Tüm Üstün Zekalılar Derneği (TÜZDER) eğitimini alan öğretmenler tarafından isteyenlere hafta sonu zeka atölyesinde eğitim verildiği ifade edildi.

İstanbul Times Yayın Grubu olarak,Taş Camii Kız Kur’an Kursu müştemilatında 3 senedir faaliyet gösteren özel Zeytinbahçesi anaokuluna başarılar dileriz.

İrtibat İçin :

Adres: Zeytinbahçesi Anaokulu  
          
Yeşiltepe Mahallesi 56.Sokak NO.11 (Taş cami Yanı( Zeytinburnu / İstanbul


Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34