banner32

Zeytinburnu İDMİB İtalya’da ve Portekiz’de Stajda

Okulumuzun proje sahibi olarak yürütmekte olduğu Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme Projeleri kapsamında "Lectra Operatörlük Eğitimi" adlı proje kapsamında 29 Mart-11 Nisan 2015 tarihleri arasında İtalya'nın San Salvo şehrinde iki haftalık staj deneyimi imkanı yakalamışlardır.

Zeytinburnu İDMİB  İtalya’da ve Portekiz’de Stajda
Staj programına, Okul Müdürü Nermin AKÇAY, Müdür Yardımcısı Belgin ARIT ve 12 öğrencimiz katılmıştır
Aynı tarihler arasında projemizin bir diğer hareketliliği de Portekiz'in Barcelus şehrinde gerçekleşmiştir. Bu hareketlilik kapsamında Okulumuz Giyim Üretim Teknolojisi Alan Şefi Gülay Yılmaz Çelik ve 7 öğrencimiz Portekiz'de staj programına katılmışlardır.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Okulumuz Giyim Üretim Teknolojileri Alanı öğrencileri, yurt dışında mesleklerinin karşılığını görme, ülkemizle mukayese etme ve deneyim kazanma şansı bulmuşlardır. Lectra programı tekstil sektöründe gözde otomasyon sistem programlarının başında gelmektedir. Projemiz sayesinde Avrupa’da mesleki eğitim veren kurumlarda 2 haftalık Lectra programları eğitimi alan ve pratik uygulamalarla deneyim kazanan öğrencilerimiz, bu alanda uzmanlaşma imkânı yakalayacak, teknolojik gelişim ve değişimleri yakından takip ederek sektörün ihtiyaç duyduğu yetişmiş personel ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlanacaktır.

Projemiz başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34