banner32

Siyasi Parti Gibi Çalışan Muhtar Adayı

Zeytinburnu ilçesinin em kalabalık nüfusa sahip mahallesi olan Telsizde 2009 Yerel yönetim seçimleri biter bitmez 2014 yılında yapılacak olan seçimlere hazırlanması ile dikkat çeken Kadir Şengül 2014 de aday oldu. Ciddi bir oy almasına rağmen aniden hakkın rahmetine kavuşan İmdat Toraman’ın abisi Yakup Toraman’a vefa olması açısından oy veren seçmen tercihinden dolayı seçimi kazanamayan Kadir Şengül bir an olsun seçim çalışmalarını bırakmadı.

Siyasi Parti Gibi Çalışan Muhtar Adayı
Kadir Şengül Bu sefer Tamam “İnşallah” sloganı ile seçimi alacağından emin

Toplumun her kesimi ile kurduğu güzel ilişkilerden dolayı Mart 2019’da yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinde yeniden Zeytinburnu Telsiz Mahallesinde Muhtar adayı olacağını açıklayan Kadir Şengül sosyal medyayı da en iyi kullanmasının verdiği avantajı da kullanarak gireceği  seçimde halkın desteği ile ipi göğüsleyeceği ifade ediliyor.

Kadir Şengül ise şunları söylüyor

Allah nasip eder halkımız da beni muhtarlık için oyları ile desteklerse farklı bir muhtarlık anlayışını Zeytinburnu ilçesine getirme arzusundayım. Bununla alakalı elimde her türlü plan ve projem  hazır. 2009 yerel yönetim seçimlerinden 6 ay sonra muhtar adayı olacağıma karar verdim.

O zaman siz benimle alakalı haber yaparak uzun soluklu çalıştığımı okurlarınıza duyuruştunuz. Şu an daha seçime 14 ay gibi bir süre var. Ama ben sanki yarın seçim olacakmış gibi seçmenimiz ile beraberim.

Yalan söylemeye gerek yok çok ama çok muhtar olup imkanlarım ölçüsünde Mahallem olan Telsiz’e faydalı olmak istiyorum.

İnşallah seçmenler hayali ve projesi olan adaylara oy verir bizde bu oylarda nasibimizi alarak mahallemizde yapacağımız  çalımalar ile Türkiye genelinde örnek bir muhtarlık anlayışı sergileyerek ilçemizin adını Türkiye’nin gündemine almış oluruz” dedi.

Zeytinburnu Times Ailesi olarak bizlerde Muhtar Adayı Kadir Şengül’e yapılacak olan ilk yerel yönetim seçimlerinde başarılar dileriz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Berivan algın
Berivan algın - 6 yıl Önce

Değerli kardeşim çıktığın bu kutlu davada başarılar dilerim

Kemal Yıldırım
Kemal Yıldırım - 6 yıl Önce

Saygı Değer Dostum Ve Güzel Yürekli İnsan KADİR ŞENGÜL Abim Telsiz Mahallemize Tam Anlamıyla Yakışan Mükemmel Bir Muhtar Adayı Olman Bizi Onurlardırdı Gururlardırdı Şahsen Gözlemlediğim Kadar İle Çok Titiz Ve Başarılı Halkımızın Tam Arzu Ve İsteklerini Karşılayabilecek Tek Muhtar Adayısın Halkın İçinden Gelen Bir İnsan Olarak Tam Anlamıyla Halkın Gönlüne Ve Kalbime Girmiştir Muhtar Adaylığını İlan Etmekte Tam İsabetli Bir Karar Almışsın Seni Tebrik Eder Bu Ulvi Geride Başarılar Dilerim Telsiz Mah. Sakinlerinden Kemal Yıldırım.

SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34