banner32

Akzirve Bölge Halkının Tercihlerine Önem Veriyor

Zeytinburnu ilçesinin en güzel yerlerinden birisi olan Ambarlar’ın 85 bin M2 lik yerine 2.000’e yakın konut Akzirve Kalitesi ile Zeytinburnuna geliyor.

Akzirve Bölge Halkının Tercihlerine Önem Veriyor
Akzirve Garimenkul’ün Yetkilileri Bölge Halkının Tercihlerine Önem Veriyor

Mart 2018 de başlayacak Lansman öncesi bölge halkının talep ve isteklerini dinleyen firma yetkilileri bölgeyi bilenlerle istişareler yaparak konut olmayı düşünenlerin istek ve taleplerine yer vermek adına  en ince noktaya kadar planlama yapıyor.


İstanbul Times Haber Merkezi  / Müzeyyen Kurt 


İstanbul’un Yeni Sembolü, Kentin Merkezinde Modern Mimarı…

Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan proje İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından Ambarlar arazisine inşa edilecek farklı ve modern mimarisiyle İstanbul’un simge yapılarından biri olacak olan projenin hazırlıkları tüm hızı ile devam ediyor.

2018 yılı Mart ayında yapımına başlanması planlanan projede toplam inşaat alanının % 85’i konut olmak üzere Ofis ve ticari alanlar bulunacak. Proje kapsamında kamu kurumlarına da sunulacak yerler olacak.

Projenin 2021 yılı içinde tamamlanacağı bekleniyor” deniyor.

Değişim ve Gelişim Tarihi İçinde Zeytinburnu Kitabının Yazarı Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner Proje için ne dedi ?

Zeytinburnu ilçesi bugün İstanbul’un en değerli konutlarının yapıldığı bir ilçe oldu.

Akzirve Gayrimenkul gibi yurt içi ve yurt dışı ciddi yatırımları olan yabancı ortaklı bir yatırım şirketinin bu ilçeye değer katmasını destekliyorum.

Firmanın internet sitesini incelediğim zaman daha önce Zeytinburnu ilçesinde proje geliştirdikleri halde ilçemizin ismini kullanmakta imtina eden devasa yatırımların aksine “Zeytinburnu Ambarlar Projesi” ismini samimi ve açık bir şekilde kullanmalarından dolayı da bu ilçenin kitabını yazan, burada gazetecilik ve televizyon programcılığı yapan birisi olarak kendilerine teşekkür etmek isterim.

Şirket yetkilileri özellikle biz girdiğimiz bölgede sadece para kazanıp çıkalım mantığı gütmüyoruz.

Çevre halkının düşünceleri, STK.ların fikirleri bölge ile alakalı yayın yapan basın mensuplarının düşüncelerini önemsiyoruz açıklamalarında bulunmaları da dikkate alındığı zaman burada aklı başında çok yüksek olmayan kültürümüze ve mimarimize uygun yeni bir şehrin oluşacağını düşünüyorum.

Hüseyin Çetiner sözlerini Aynı zamanda İlçede bulunan tarihi mekanlarımızın yerli ve yabancı turizme kazandırılması adına 12 arkadaşım ile beraber 2 sene önce kurduğumuz “Geleceğim Zeytinburnu Platformu (GZP) olarak da burada konut satın alanların İstanbul’un fethini anlatan Panorama 1453 tarih müzesine, 1598’de inşa edilen İstanbul’un en büyük Mevlevihanesi olan Yenikapı Mevlevihanesine, Merkezefendini camisi ve külliyesine, Merhum Menderes, Turgut Özal ,Prof.Dr.Necmettin Erbakan başka olmak üzere 100 den fazla tarihi mekan ve şahsiyetin kabrine yürü mesafesi ile sadece 5 ile 10 dakika arasında ulaşabileceklerini belirmek isterim. Yine toplu ulaşım araçları ile 6/7 dakika içinde Sur içi İstanbul’unda bulunan binlerce tarihi ve modern mekana da kolaylıkla ulaşılabilecek bir loskasyon olduğunu ifade etmek isterim” dedi.

Ambarlar ‘ın bulunduğu 85 bin m2 lik alana yapılacak olan projenin Zeytinburnu’na bir çok alanda güzellik katacağını düşünen Zeytinburnu’nun kitabını yazan Hüseyin Çetiner’in övgü ile bahsettiği projenin ilçemize hayırlı olmasını dileriz.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34