banner32

Muhtar Adayından Esnaf Ziyareti

Zeytinburnu Telsiz Mahallesi Muhtar adayı Kadir Şengül mahallesindeki esnafları ziyaret ederek yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinde destek istedi.

Muhtar Adayından Esnaf Ziyareti
Mahalle halkı her zaman içimizde olan adayın yanında duracağız dedi

Muhtar seçilmesi halinde bir çok yeni çalışmaya imza atacağını söyleyen Kadir Şengül değil oturan değil halkın içinde olan muhtar olacağını söyledi.

Mahalle adına müzik festivali, Mahalle radyosu, Mahalleye bilgi evi,Yaşlı ve emekliler için sohbet mekanları başta olmak üzere ilgili kurumlar ile iletişim halinde  olacağını ifade eden Kadir Şengül Aynı zamanda mahalle ile aynı adı taşıyan derneğin de başkanı.

Yaşlıların Evladı, çocukların Kadir abisi, akranlarının da bizim kadiri olan Kadir Şengül Mahalle halkı tarafından çok seviliyor  

Muhabirimizin mahalle esnaf ziyaretinde bir gününe tanıklık ettiği Kadir Şengül , Kuaförden, tatlıcı’ ya, Fırından Parfümeri’ye kadar bütün esnaflarla içli dışlı.

Kalabalık caddelere girsem 2 saate çıkamam diyerek ara sokaklarda gezmemize rağmen evlerinin balkonundan sarkarak seni muhtar yapacağız diyen seçmenlerin desteğini aldığını görmek muhtar adayına bu sefer tamam inşallah dedirtti.

Muhtar adayı esnaf ziyareti yaparken de Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ile sokakta karşılaştı hal hatır sordu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34