banner32

İphone 6 Çok Yakında Geliyor!

Apple'ın uzun zamandır beklenen telefonlarından bir tanesi olan İphone 6 çok yakın bir süre sonra tanıtılacak

İphone 6 Çok Yakında Geliyor!
 Apple'ın uzun zamandır beklenen telefonlarından bir tanesi olan İphone 6 çok yakın bir süre sonra tanıtılacak.

Peki şimdiye kadar iPhone 6'ya ait hangi bilgiler geldi?

Şimdiye kadar gelen bilgiler doğru ise iPhone 6 iki farklı model olarak kullanıcıların karşısına çıkacak. iPhone 4.7 inç ve 5.5 inç Phablet modeli olmak üzere iki farklı tasarımla birlikte gelecek.

Her yeni ürün geldiğinde güçlenen ve işletim sistemine daha çok adapte olan işlemci bu ürünle birlikte A8 kodu ile gelecek. iPhone 6′nın A8 işlemcisi 2.0GHz ya da daha hızlı frekansta çalışacak.

İşletim sistemi olarak ise geçtiğimiz ay Apple'ın duyurduğu iOS 8, yine bir önceki iOS 7 işletim sistemine göre daha geliştirilmiş olarak iPhone 6'larda yer alacak.

iPhone 6′nın en büyük rakibi olarak gösterilen şuanda Android alanında en benzer telefonlardan bir tanesi olan Huawei Ascend P7 gibi safir ekran ile geleceği üzerine bir bilgi bulunuyor.

Phablet iPhone 6'nın adı iPhone Air olabilir.

iPhone 6′nın büyük ekranlı modellinin üzerinde 2500 mAh pil gücüne sahipken, rivayetlere göre, 4.7-inçlik iPhone 6 modeli, 1800 ve 1900 mAh arasında pil kapasitesi ile gelecek.

iPhone 6'da geri bildirim özelliği olacak ve ekrana dokunduğunuzda sizlere titreşim ile geri bildirim verecek.

iPhone 6'nın klasik 3 renk ile gelmesi bekleniyor. Siyah, Gri ve Altın.

iPhone 6'larda da Touch ID özelliği olacak. Parmak izi kilidinin yeni bir teknoloji gelinceye kadar kullanılması bekleniyor.

iPhone 6'nın 128 GB'lık versiyonu olacak. Daha çok depo için bence çok iyi olacak.

Tasarım olarak ise yuvarlatılmış köşeler, çıkıntılı bir kamera ve farklı kapasitif düğmeler bekleniyor.

iPhone 6'lar, 9 Eylül tarihinde düzenlenecek bir lansman ile kullanıcılara tanıtılacak. Gelen bilgilere göre 19 ya da 25 Eylül'de piyasalarda olacak.

Peki sizin bu konuda Apple'dan beklentileriniz neler? Şirket nasıl bir iPhone 6 sunmalı ve hangi özelliklere sahip olmalı?

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34