banner32

Projeleri ile gelen muhtar Muzaffer Güler

30 Mart 2014 yerel yönetim seçimlerinin yaklaşması ile muhtar adayları kıran kıran’a bir seçim yarışına girdi. Hiçbir partiye bağlı olmadan direkt seçmen ile muhatap olun oy isteyen muhtarın seçim çalışması Belediye başkan adaylarının çalışmasında n daha zor gibi görünüyor.

Projeleri ile gelen muhtar Muzaffer Güler

30 Yıllık Sümer’li Muzaffer Güler

Zeytinburnu Sümer Mahallesinin mevcut Muhtarı ve yeniden aday olan Akın Coşkun’a tek rakip olan iş adamı Muzaffer Güler projeleri ile dikkatleri üzerine topladı. Times gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner’i gazete merkezinde ziyaret eden muhtar adayı Muzaffer Güler muhtar seçilmesi halinde mahallesine yapacağı çalışmaları anlattı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi


Muzaffer bey Öncelikle bizi ziyaret edip projelerinizi anlattığınız için teşekkür ederim. Sümer mahallesi seçmenine neler vaad ediyorsunuz ?

Allah bize 30 Mart 2014 de Muhtarlığı nasip ederse 26.300 seçmeni olan mahallemizdeki engelli kardeşlerimizin çalışıp para kazanacakları “Engelsiz Cafe” nin  açılması için elimden gelen maddi ve manevi destekleri vererek bu dezavantajlı grubun yanında olacağız. Bunu oy almak içinde yapmıyorum. Hepimiz şu an birer potansiyel engelli adayıyız bunun için doğumdan veya daha sonra bir engel aldığı  için dezavantajlı duruma düşen bu kesimin işini kolaylaştırmak için bir şeyler yapmak zorunda olduğumuz için ben bu projeyi düşündüm.

Muhtarlığın kapısında 24 saat bekleyecek ambulans hizmeti düşünüyorum

30 Mart 2014 de Mahalle halkı oyları ile beni muhtar yaparlarsa Sağlık Bakanlığı ile görüşüp yasal bir engel yok ise mahalle halkı ile el ele vererek İMECE  usulü ile mahalle halkına hizmet verecek bir ambulansın satın alınıp hizmete sunulmasını düşünüyorum.

Uygun yer bulunması halinde emeklilerin sohbet edecekleri ve uygun fiyatlarla çay kahve içecekleri bir emekli evi projesi için belediyemiz ile görüşüp bu projenin hayata geçirilmesi için çalışacağım

Emeklilerimizin harcama yaparken ne kadar bütçelerine dikkat ettiklerini hepimiz biliyoruz. Cafe ve Pastanelerde bir bardak çayın bedeli 1 liradan aşağı değil. Bir emekli iki üç arkadaşı ile bu tür bir yer gidip otursa en az her birisi bir iki çay içse 10 TL parası ödemesi gerekir.Bir emekli ayda 300 TL  çay parası öderse o ay sonunu getiremez.

Ama mekanın yerini belediye verse ve ben de oraya bu işten anlayan bir emekli koysam çay,şeker ve elektrik masrafları ve orayı çalıştıran kişinin aylığı için bir bardak çayı 0.30 kuruş veya 0.50 kuruştan versek bu mekan kendi kendisini finansa eder. Kamudan bir kuruş para çıkmadan sadece planlama ile emeklilere ciddi bir hizmet yapılmış olur.

Son olarak neler söylemek istersiniz ?

Mahallemiz Zeytinburnu’nun en büyük 2.mahallesidir. Yeni yapılan konutlarda ikamet başlarsa Telsiz mahallesinden daha büyük olacağız gibime geliyor. Seçmenin değişimden yana olması gerekir. Mevcut muhtarımız  10 yıl bu görevi yaptı. Bu dönem de ikimiz adayız. Mahalle halkımızın bana oy vermesini istiyorum diyen Muzaffer Güler inşallah 30 Marta gülen taraf ben olurum diyerek mahalle halkına sevgi saygı ve hürmetlerini sundu.

Gazete olarak bizde muhtar adayı Muzaffer Güler’e başarılar diliyoruz

Muzaffer Güler Kimdir ?

Türkiye'nin en büyük siyasetçi ve ülkesine faydalı devlet adamı çıkaran,ülkemizin güzel ili kayısı şehri MALATYA'da dünyaya geldi.

1965 doğumlu olup,ilk ve orta öğrenimini Malatya'da yapıp küçük yaş ticarete atılıp,
Oto Akümülatör bölge bayisi kurup kısa zamanda büyük başarılara imza attı.

1993 yıında İstanbul Zeytinburnu Sümer Mahalelsine taşındı.Temizliği ve disiplini önemseyen bir kişiliği olan İş adamı Muzaffer Güler evli ve üç çocuk babasıdır.
 
Zeytinburnu Times Gazetesi olarak Muhtar adayı sayın Güler'e başarılar dileriz.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


 




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34