banner32

Murat Elmas’ın Verdiği Birlik İftarına yoğun ilgi oldu

Elmasım İnşaat Emlak’ın sahibi İş adamı ve Azeri Camisi (İmam-ı Cafer Sadık Camisi)ve Iğdır Dernek başkan yardımcısı Murat Elmas caminin toplantı salonunda yüzlerce dostunu iftarda bir araya getirdi.

Murat Elmas’ın Verdiği Birlik İftarına yoğun ilgi oldu
İftar programına önemli protokol üyeleri de katıldı

Murat Elmas’ın İftar davetine Zeytinburnu Belediye başkan yardımcıları Ferruz Kutsal ve Semih Demirci, CHP Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi ve Grup başkan vekili Hasan Hüseyin Üsküdar, Zeytinburnu 3. Dönem Belediye Başkanı  Dr. Adil Emecan, CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan, MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Metin Yazar , Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı Mustafa Yalçınkaya, Zeytinburnu Belediyesi fen işleri müdürü Engin Köklü, CHP Zeytinburnu ilçe sekreteri Barbaros Doğruel, Eski Zeytinburnu Esnaf odası başkanı Tacettin Akdağ , MHP.Ülkü Ocakları İlçe başkanı Tunahan Haydar, ülkü MHP Ülkü ocakları teşkilat başkanı Baycan Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, Iğdırlılar Dernek başkanı  Öztürk Altuntaş ve yönetim kurulu üyeleri, Iğdır Kamışlı Köyü dernek başkanı Bahri Buyruk, İyi Parti Zeytinburnu ilçe teşkilat başkanı Dursun Eryıldız, Zeytinburnu Mardinliler Dernek Başkanı Tuncay Akalp, İmam Cafer Sadık Camii Dernek Başkanı Mehmet Tahan ve Yönetimi, Marmara Mardinliler Dernek Başkan yardımcısı Mehmet Emin Dağ ve Yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Ülkü ocakları il yöneticisi Okan Topçu, İçerde Dizinin Miniği Seyithan Özdemir ,Ünlü Kixboxcılarımızdan Kafkas Kartalı Erkan Varol, Kana Karaca, Serkan Eyvazor , Adem Ballı, Çiğdem İnşaat Emlak Sahibi Hakkı Ertunç, Tekbaşlar İnşaat Emlak’ın sahibi Naif Tekbaş, CHP Zeytinburnu ilçe yönetim kurulu üyesi Bülent Kara, Zeytinburnu’nun sevilen iş adamlarından İsmail Naç, Tahsin İpek, Musa Elmas , Mimar Saffet Turgut, Deniz Üsküdar, Ulaş Alagöz, Suat Çetinceviz,  Ali Özgün, Hüseyin Dağhan ,Mustafa Ocak, Sadık Özcan ,Murat Güzel İstanbul Times Yayın Grubu Kurucu İmtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner, Zeytinburnu Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Ergün  başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetli yanında camii, cemaati ve mahalle halkı iftara katıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Mehmet Osmanoğlu

Murat Elmas şunları söyledi;

Öncelikle iftarımıza katılan Zeytinburnu Belediye başkan yardımcıları sayın Feruz Kutsal’a,Semih Demirci’ye ,Dr.Adil Emecan’a,CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan’a, MHP Milletvekili adayı Metin Yazar’a , CHP Zeytinburnu Meclis üyesi ve grup başkan vekili Hasan Hüseyin Üsküdar başta olmak üzere ülkü ocaklarının değerli yöneticileri ve üyeleri başta olmak üzere birlik ,beraberlik ve kardeşlik iftarımıza icabet edip bizi memnun eden bütün dostlarımıza gazeteniz aracılığı ile kendim, Cami derneğim ve ailem adına teşekkür ederim şeklinde konuştu.

Zeytinburnu Belediye başkan yardımcıları Feruz Kutsal  ve Semih Demirci’de şunları söylediler “Belediye başkanımız sayın Murat Aydın Çırpıcı’da Belediyemizin sokak iftarı olduğundan dolayı buraya katılamadı. Ancak bizim burada bulunmamızı istedi. Murat Elmas başta olmak üzere bütün katılımcılara selamları var şeklinde konuştular.

CHP Zeytinburnu Meclis üyesi ve Grup başkan vekili Hasan Hüseyin Üsküdar da şunları söyledi, komşumuz arkadaşımız sayın Murat Elmas’ın verdiği iftarda olmaktan dolayı çok mutlu oldum. Allah hayrını kabul eleyesin. Çok güzel ve kalabalık bir ortam  sevenleri çok olunca salon da dar geldi. Allah hayrını kabul eylesin dedi.

MHP İstanbul Milletvekili adayı  Metin Yazar’da Murat Elmas arkadaşımız çevresinde sevilip sayılan  bir arkadaşımız Camimizin de dernek başkan yardımcısı. Bugün burada yüzlerce arkadaşımızı  aynı iftar sofrası etrafında bir araya getirdi. Allah hayrını kabul etesin dedi.

Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’de şunları söyledi

“Murat Elmas ve ailesini yıllardır tanırım. Zeytinburnu ve Yalova'da İnşaat -Emlak ve gıda alanında faaliyet gösteriyorlar.

Murat Bey genç ama toplum odaklı güzel işlere imza atıyor. Şu an İmam Cafer-i sadık Camisinde ve Iğdırlılar dernek başkan yardımcısı da olan Murat Elmas‘ın verdiği iftara katılmak için diğer bir çok iftara arkadaşlarımı gönderdim ve ben buraya geldim.

Buradaki samimiyet birlik beraberlik ve dayanışma ruhu beni çok mutlu etti.

Allah Murat Elmas ve ailenin hayrını kabul etsin”
dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber  Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34