banner32

Ak Parti Sümer Mahalle Teşkilatı Kan Veriyor

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı Sümer Mahalle Teşkilatı 5 Şubat 2017 de Kazım Özalp Ortokulu Bahçesinde kan bağış kampanyası yapıyor. Sağlıklı olan herkesi kan verneyE davet eden Mahalle başkanı Adem Hepcan kan hayattır siz de kan verin bir hayat kurtarın dedi.

Ak Parti Sümer Mahalle Teşkilatı Kan Veriyor
Ak Parti Mahalle Başkanı Adem Hepcan İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) ından Müzeyyen Kurt'a şunları söyledi" Kızılay Genel Başkanı Dr.Kerem Kınık kısa bir süre önce yaptığı açıklama da kan stıklarının çok azaldığını ifade ederek halkın kan bağış kampanyalarına destek vermesini istemişti.

Biz de mahalle yönetimi kurulu arkadaşlarımızda yaptığımız istişarelerden sonra partimiz adına yaptığımız siyasi çalışmalara ek olarak elimizi taşın altına koyarak Kızılay'a kan bağışı için katkı sunaileceğimizi düşündük.

İşte Bu Kapsamda 5 Şubat 2017 tarihinde Saat 12 ile 21 arasu Sümer Mahallesi Azeri Camisi yanında bulunan Kazım Özalp Ortaokulu bahçesinde kan bağışında bulunacağız.

Kan bağışını sadece Ak Partililer değil bütün halkımız yapabilecek diyen Hepcan herkesi bu güzel çalışmaya destek olmaya bekliyıruz"
dedi.

Tarih : 5 Şubat 2017 Pazar 
Saat  : 12 ile 21.00 arası
Yer    : Sümer Mahallesi Azeri Camisi Yani Kazım Özalp Ortaokulu Bahçesi
  

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem hepcan
Adem hepcan - 7 yıl Önce

İlginize müteşekkirim istanbultimes

yasin enç
yasin enç - 7 yıl Önce

Çalışmayı canı gönülden destekliyorum.

Mehmet aracı
Mehmet aracı - 7 yıl Önce

Emeği geçen bütün arkadaşlarımın ellerine sağlık kan vererek duyarlılık gösteren yüregi güzel insanlara selam olsun

SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34