banner32

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Terzi: Halkımız Bizimle Nefes Alacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kalabalık bir Ak Partili gruba yaptığı konuşmada partisinin adını unutarak Refah Partimiz dediği bir ortam da yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Teriz ile Partisinin Zeytinburnu Demirciler Sitesinde bulunan il başkanlığı binasında güncel konuları konuştuk...

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Terzi: Halkımız Bizimle Nefes Alacak

Yeniden Refah Partisi kısa bir süre sonra 1 yaşına girecek İstanbul İl başkanlığı olarak neler yaptınız  ?

Öncelikle bizim çalışmalarımıza yer veren yayın grubunuza teşekkür ederim. Özellikle sokak röportajlarınız çok etkili.


Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner


Bir seçmenin asıl devrimci Erkabanmış biz anlamamışız dediği videonuzu defalarca izledim. YouTube kaballarınız çok başarılı sizleri kutlarım.

Yeniden Refah Partisi  İstanbul il başkanlığı olarak 39 ilçe başkanlığımızı kurduk ve ilçe kongrelerimizi yaptık.

İstanbul’un 960 mahallesinin 300 den fazlasından Mahalle başkanlarını belirledik.  sandık kurulu başkanlarımızı oluşturduk.

İstanbul’un 960 mahallesinin 31.500 seçim sandığının 3.000 den fazlasının başkanlarını belirledik. 3.000 sandık başkanımızı atadık.

Bunlarla Beraber Sinan Erdem Spor salonunda. İstanbul il kongremizi 20 bin kişilik katılım ile yaptık. 

Her sene 1 Milyon 200 bin genç seçmen oluyor gençler size neden oy versin ?

Biz üretimden yana olan Milli Görüşün temsilcisiyiz. Üretim olunca iş olacak iş olunca da genç kardeşlerimiz iş bulacak.

Bugün Anadolu’nun hangi  iline giderseniz gidin mutlaka Erbakan hocamızın bir eseri sizi karşılayacaktır. Hatırlarsanız hocamız ömrü boyu hep ağır sanayi, üretim derdi.  Biz de gençlerimize iş kapısı açacak işler yapacağız ve gençlerimiz bunun için partimizi tercih edecekler.  

Yap İşlet devret Modeli halkın lehine gelişiyor genel başkanınız sayın Dr. Fatih Erbakan’ da bunun üzerine çok eğildi siz ne düşünüyorsunuz ?

Çok doğru bir konu bakınız daha bugün köprü geçiş ücretlerine % 20 zam geldi.  Bir köprüde geçiş ücreti 200 TL olur mu ? Yap işlet devret modeli olur ama araç geçiş garantisi, yapılan hastanelere hasta garantisi verilir mi hiç bu çok yanlış bir yöntem. Böyle olunca’ da  yapıp işleten firma nasılsa devlet garantisi var diyerek indirim yapma yönüne gitmektense ha bire zam yapmaları kaçınılmaz oluyor.

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl başkanı Hüseyin Terzi İstanbul Times Tv T’de GÜNDEM programı yapan Hüseyin Çetiner’e partisi hakkında bir çok konuda bilgiler verdi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34