banner32

Yeniden Refah Partisi Artık Salonlara Sığmıyor, 2.Olağan Kongresini Meydan'da Yaptı

57.Hükümetin Başbakanı Merhum Prof.Dr.Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr.Fatih Erbakan ve arkadaşları tarafından üç sene önce Kurulan Yeniden Refah Partisi, Zeytinburnu ilçe başkanlığı ilçede 500 kişiden büyük salon olmaması karşısında kongresini binlerce kişi ile 15 Temmuz Meydanında yaparak Zeytinburnu tarihinde bir ilke imza atarak ilk kez Meydanda kongre yaparak tarihe geçti.

YENİDEN REFAH PARTİSİ ZEYTİNBURNU İLÇE BAŞKANI ONUR DOLAR ÜLKLEMİZ VE İLÇEMİZ GÜZEL YÖNETİLEMİYOR DEDİ

Zeytinburnu tarihinde ilk kez bir siyasi partinin meydanda kongre yapmasına şahit olan ilçe halkı kendi arasında demek ki Refah Partisi artık ilçede bulunan  salonlara sığmıyor ki  15 Temmuz meydanında bütün halka açık şekilde kongre yapıyor sözleri partilileri memnun etti.

Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Mali Müşavir Onur Dolar yaptığı konuşmada şunları söyledi ”Öncelikle 2.olağan Kongremizde bizi yalnız bırakmayan Zeytinburnu halkına teşekkür ederim.

Yoğun programları arasında 2.olağan kongremize katılan Genel başkanımız Dr. Sayın Fatih Erbakan‘a,genel merkez yöneticilerimize ,il başkanımız ve yönetimine teşekkür ederim.

Zeytinburnu yüz ölçüm olarak İstanbul’un en küçük ilçelerinden birisidir. Ancak metre kare başına düşen insan sayısı bakımından en yoğun ilçeyiz.11.16 Km. olan ilçenin yüz ölçümünün yarısı da mezarlık alanları ile kaplıdır.

Buna rağmen 1999 yılında yaşanan Marmara depreminden sonra o zaman ki Belediye başkanı ilçemiz Kentsel dönüşüm alanı diyerek ciddi tanıtımlar yaptı. Anacak ardan geçen 22 yıllık sürede dikkat çeken bir dönüşümün olmadığını herkes görüyor.

Yaşanacak bir depremde İstanbul’un 39 ilçesi içinde Zeytinburnu en çok etkilenecek yerdir. Bunun birinci sebebi yapılarımızın sağlam olmaması ve ilçenin deprem fay hattına en yakın yer olmasını uzmanlar tarafından sıkı sık söyleniyor.Deprem olmadan bile binalarımız kendiliğinden yıkılarak bize ssağlam olmadıkları mesajını veriyor ama idarecilerimiz bu duruma kulak tıkıyor.İlçemizin çok sorunları var örnek vermek gerekirse rezerv alan olarak ilan edilen yer yanlış. İlçenin kaynakları yerinde ve doğru kullanılmıyor. Yeniden Refah partisi Zeytinburnu ilçe teşkilatı olarak Milli Görüş davasının kurucusu Merhum 57.Hükümetin Başbakanı  Prof.Dr.Necmettin Erbakan Hocamız ve merhum eşi  Nermin Erbakan hanımefendi ilçemizin ebedi sakini olarak Merkezefendi mezarlığında ebedi istirahatlerindedir.

Biz İlçe teşkilatı olarak  öyle bir çalışma ortaya koyacağız ki Allah’ın izni, il başkanlığımızın ve genel merkezimizin destekleri ile Mart 2024’de yapılacak olan Yerel yönetim seçimlerinde  Zeytinburnu ilçesinde Yeniden Refah’ın barağını dikerek Merhum hocamıza Zeytinburnu Belediye Başkanlığını hediye edeceğiz inşallah.

Aslında ilçemizin soruları hakkında konuşacak çok şey var ama sözün asıl sahibi genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan aramızda olduğu için ben sözlerimi kısa keserek huzurlarınızdan ayrılırken hepinizi Yeniden Refah Partisi saflarında siyaset yapmaya davet ediyorum”. dedi.

İL BAŞKANI HÜSEYİN TERZİ:YAPAMAZSINIZ DEDİKLERİ HER ŞEYİ BİR BİR YAPTIK ŞİMDİ SIRA İKTİDAR OLMAKTA DEDİ…

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi ise konuşmasında şunları söyledi; Zeytinburnu İlçe başkanımız sayın Onur Dolar ve yönetimine bu güzel ve kalabalık kongreyi bize yaşattıkları için teşekkür ederim.

Biz henüz partimizi kurmadan önce bize parti kurup teşkilatlanmak kolay değil dediler biz bunu yaptık ve kısa süre sonra istenen bütün süreçleri tamamlayarak seçime girmeye hak kazandık.

Milli Görüş demek bolluk ve bereket demektir. Merhum Erbakan hocamız bunu en güzel şekilde icraatleri ile bizlere kanıtladı.İnşallah halkımız ilk seçimde bizi iktidar yaparak ülke nasıl adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde yönetiliyormuş görecek dedi.

DR.FATİH ERBAKAN ÜLKENİN VE DÜNYANIN HER YANINDA MİLYONLARCA KİŞİ ALLAH ERBAKAN’DAN ARZI OLSUN DİYOR…

Yeniden Refah Partisi kurucu genel başkanı Dr. Fatih Erbakan Zeytinburnu İlçe başkanlığının  15 temmuz meydanında  yaptığı 2.Olağan Kongreye meşale ve başkan Erbakan sloganları arasında yoğun bir tezahüratları altında zorla alana giriş yapabildi.

Dr.Fatih Erbakan ir incelik yaparak kongre’nin bütün süreçlerini izledikten sonra konuştu.

Oysaki bir çok genel başkan gündemi değiştirerek genel başkanın konuşmasını öne alıp konulmasını yapıp alanda ayrılıyorken  Erbakan kongrenin  insicamını bozmadan oy kullanma işlemi dışında bütün süreçlerden sonra halka seslendi.

Dr.Fatih Erbakan konuşmasında özetle şunlara değindi ; “Konuşmama başlamadan önce bu meydanı hıncahınç dolduran Zeytinburnu ilçe başkanlığımıza  teşekkür ederim.

 Merhum Prof.Dr.Erbakan Hocamızın yaptığı çalışmalardan yararlanmayan halk kalmadı. Bolu Gerede’nün nüfusu 6 bin iken kurduğu fabrikada çalışanların sayısı ilçe’nin nüfusu ile aynı idi. Cizre’de ta o zaman fosfat fabrikası kurmuş.

Konya’da  Tümosan özetle gittiğimiz her yerde Merhum hocamızın bir eseri ile karşılaşıyoruz. Hocamızın eserleri ile sadece ülkemizde  değil dünyanın her yerinde karılaşıyoruz. Kıbrıs’ın barış adası olmasından tutun Moro İslami hareketine kadar her yere gücü oranında katkı veren Hocamızdan Allah razı olsun sözlerini gittiğimiz her yerden duymaktayız. Ülkemizin Yeniden Refah Partisine İhtiyacı var. Hep beraber samimiyet ile çalışarak oy vereceğimiz alternatif bir parti yok diyenlere alın size alternatif dememiz lazım. Dr.Fatih Erbakan’ın tam konuşmasını  bu haberin www.istanbultimes.com.tr haberportalında yayınlanan bölümünde haberin altında bulunan videoyu tıklayarak izleyebilirsiniz. 

KİMLER  KONGREYE KATILMIŞTI ?

Yendien Refah Partisi Genel Merkez yöneticileri, İl Başkan yardımcıları,CHP Zeytinburnu İlçe başkanı Metin Doğan, İyi Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Hasan Hoşben,HÜR DAVA Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Naif Damar,Ak parti Zeytinburnu ilçe başkan vekili Mustafa Yalçınkaya, İyi Parti Zeytinburnu meclis üyesi Mustafa Güreler,  Mahalle muhtarları ,dernek ve vakıf başkanları başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesi kongreye katıldı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2021, 16:22

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34