banner32

Lezzet durağı Balkon Cafe Merkezevlerinde

Genç girişimci Serdar …….tarafından hizmete açılan Balkon Cafe Topkapı KİPTAŞ merkez evlerinin altındaki çarşı da Zeytinburnu Belediye başkan yardımcısı Gökhan Kasap ve kalabalık bir katılımcı tarafından kurdelası kesilerek hizmete açıldı.

Lezzet durağı Balkon Cafe Merkezevlerinde
Zeytinburnu'na nezih bir mekan açıldı 
 
Mekanın işletmecisi Gazetemize yaptığı açıklama’da yıllardır Cafe ve restoran işletmeciliği yaptıklarını ifade ederek Zeytinburnu’nun en prestijli projelerinden birisi olan Topkapı Merkezevlerinin altında bulunan  yerde açtıkları mekan ile lezzet dostlarına en kaliteli şekilde hizmet vereceklerini söyledi.
 
Zeytinburnu Times Haber Merkezi


Balkon Cafe’nin açılışına milli futbolcu ilgisi  
 
Eski Milli futbolcu ve Ak Parti İstanbul milletvekili Hakan Şükür ,Milli futbolcu Emre Beleözoğlu ve Arif Erdem başta olmak üzeremekanın etrafınadizilen çelenkler Balkon Cafe’yi botanik bahçesine çevirdi. Zeytinburnu ve İstanbul cemiyet hayatının önemli şahsiyetlerinin katıldığı açılış muhteşem oldu.
 
Zeytinburnu Belediye başkan yardımcısı Gökhan Kasap,Dengeium İnşaat Emlak genel müdürü Ahmet Ok,Flash TV.den  Yeliz Yıldırım,Gazetemizin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner başta olmak üzere çok sayıda davetli lezzetli yemeklerin tadına bakmak için Balkon Cafe’nin açılışına katıldı. 
 
Sizde farklı bir an yaşamak için Balkon Cafe’ye gelin :
 
Adres :
 
Balkon Cafe
KİPTAŞ Topkapı Merkezevleri Çarşısı
Merkezefendi Mahallesi 94.B/ A Mevlana Cad.
Zeytinburnu – İstanbul
Tel: 0212- 547 08 48
Web.balkonncafe.net e-mail. [email protected]
 
İstanbul Times ailesi olarak yeni hizmete açılan mekanın hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.
 
Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34