banner32

Amerika’ya Lanet ,İsrail’e Öfke Var

Türkiye başta olmak üzere İslam ülkelerinde bugün Cuma namazı çıkışında Amerika’ya Lanet İsrail’e öfke vardı.

Amerika’ya Lanet ,İsrail’e Öfke Var
İstanbul’un 39 ilçesinde Protesto vardı

Türkiye’nin bir çok noktasında yapılan açıklamalarda hatiplerin ortak ifade ettiği mesajlar şu şekilde:

“Dinimiz bize bir yerde bir haksızlık gördüğünüz zaman önce o haksızlığı elinizle düzeltmeye çalışın. Buna gücünüz yetmez ise bu sefer sözleriniz ile o haksızlığa karşı çıkın. Eğer bu ikisini yapacak gücünüz yoksa bu seferde imanın en zayıf olan halkası kalbinizle buğz edin” diyorlar.  

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 


Milletvekili Aziz Babuşçu biz şu an imanın en zayıf halkasını yapıyoruz dedi

Ak Parti Zeytinburnu İlçe teşkilatı tarafından Seyitnizam camisinde Cuma namazı çıkılında yapılan basın açıklamasını Ak Parti eski İstanbul il başkanı ve İstanbul Milletvekili Mali Müşavir Aziz Babuşçu yaptı.  

Babuşçu bugün burada biz imanın en zayıf halkası olan yanlışlığa karşı ancak kalbimizle buğz ediyoruz.  Amerika ve İsrail pervasızca harekete diyor. İnşallah İslam alemi birlik ve beraberlik içinde hareket ederek yapılmak istenen bu oldu bittilere karşı dim dik bir duruş sergileyerek  Kudüs’ün İsrail’in başkenti yapılmasına müsaade etmez” dedi.

Babuşçu bir de özeleştiri yaparak  sunucu kardeşimiz bir kaç kez anons yaparak burada bir haksızlık için basın açılmaması yapılacağını ve herkesin beklemesini söyledi ama çok az kişi kaldı.  Biz bu değildik. Kudüs için 1 sattimiz,2 saatimiz ,1 günümüzü ayırsak ne olur diyerek  lütfen duyarlı olalım dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34