banner32

Devlet erkanı Nevruzu Toplapı'da kutladı

BBP.nin 17 Mart Pazar günü Zeytinburnu Kazlıçeşme meydanında yaptığı Nevruz kutlamasından sonra bu kez de bugün Devlet Erkanı yine Zeytinburnu Topkapı'da 21 olan Nevruz gününde renkli bir kutlama yaptı...

Sevgi,barış,bolluk ve bereket duası ile kutlanan Nevruz'de devlet erkanlarının ortak dili bu Nevruz faklı olacak teması damga vurdu 

İstanbul Valiliği,İstanbul Büyükşehir Belediyesi,Türk Dünyası Belediyeler Birliği,Türksoy,Zeytinburnu Belediyesi ve İBB.Kültür A.Ş. nin ortaklaşa Zeytinburnu Topkapı'da yapılan bu yılki  Nevruz kutlamasına devlet erkanının konuşmaları damga vurdu.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

İ
lk selamlama konuşmasını Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın yaptı. Aydın konuşmasında henüz çocuk iken Annesinin her sene 14 Mart'ı yeni yılın başlangıcı olarak kabul ettiğini ifade ederek Nevruz birlik beraberlik,bolluk ve baharın sembolüdür dedi.

İkinci konuşmayı da Türk Dünyası belediyeler birliği başkanı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı yaparak o da yıllardır birlik ve beraberlik içinde kutladığımız Nevruz bayraımın bundan sonra daha da iyi olacağına inandığını söyledi. 

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'da birlik beraberlik mesajı veren bir konuşma yaptı. Daha sonra devlet erkanı Nevruz ateşinden atlayarak demir dövdü ve yumurta tokuşturdu. 

Türk Cumhuriyetlerinden gelen sanatçı kadınların Nevruz şekeri saçması da programa ayrı bir renk kattı. 

FOTO GALERİ VE HABERİN VİDEOSU AZ SONRA YAYINDA OLACAK  



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34