banner32

2012-2013 Kulüp Faaliyetleri Muhteşem Bir Kapanış Töreni İle Sona Erdi

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri’nin, her yıl üyelerine eğitici, öğretici ve eğlenceli nitelikte sunduğu kulüp faaliyetleri renkli bir törenle sona erdi.

2012-2013 Kulüp Faaliyetleri Muhteşem Bir Kapanış Töreni İle Sona Erdi
Okul başarısının yanı sıra sosyal hayatta daha aktif, kendini ifade edebilen, özgüveni yüksek, hayata pozitif bakan, toplum bilincini önemsemiş ve değerlerinin farkında olan üyeler yetiştirme yolunda ilerleyen Bilgi Evleri güz dönemi boyunca devam eden kulüp faaliyetlerini 9 Şubat’ta ZKS’de üyelerinin hazırladığı organizasyonla sonlandırdı.

MURAT AYDIN: “SİZLERİN ÇOK GÜZEL HANIMEFENDİ VE BEYEFENDİ OLACAĞINIZA
İNANIYORUM.”


Güz dönemi boyunca kulüp faaliyetlerinde üyelerin ortaya koymuş olduğu ürünleri ZKS ziyaretçileri sergide görme fırsatı buldu. Ziyaretçiler tören öncesi Origami – Krigami Kulüpleri’nden başlayarak sırasıyla Dil ve Yazı, Kitap Dostları, Sahne ve Gösteri Sanatları, Biyoloji ve Doğa, Fen ve Teknoloji, Satranç, Resim ve İngilizce Kulüpleri’nde ortaya çıkan eserleri gördüler.

Bilgi Evleri’nin en büyük destekçisi Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın da sergiyi ziyaret ettikten sonra başarılı ve aktif olan üyelerin ödüllerini bizzat kendisi takdim etti.Üyelerin vatana, millete hayırlı gençler olmasını temenni ettiğini dile getiren Aydın “sizlerin çok güzel hanımefendi ve beyefendi olacağınıza inanıyorum. Bilgi güçtür. Biz sizlerin bu bilgiye daha kolay ulaşabilmenizi sağlamak amacıyla buradayız” ifadelerini kullanarak, törene katılan üyelerin anne ve babalarına teşekkürlerini sundu.

KENDİSİ KÜÇÜK AMA YETENEĞİ BÜYÜK SUNUCU ASLI BETÜL İLGİ ODAĞIYDI

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcısı Ömer Arısoy, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aydın, Bilgi Evleri Koordinatörü Veli Koç ve Beştelsiz Mahalle Muhtarı Âdem Yavuz’un izlediği tören renkli görüntülere sahne oldu.

Minik sunucu Aslı Betül’ün güzel sunumundan sonra Bilgi Evi üyeleri tiyatro gösterisi, gitar eşliğinde şarkı ve halk oyunlarıyla izleyicileri coşturarak programı sonlandırdı.

Törene katılan üye ve aileler günü mutlu bir şekilde tamamlamanın sevinci ile ZKS’den ayrıldılar. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34