banner32

Zeytinburnu’na ‘Robin Hood’ Parkı

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın ilçe merkezindeki 177 dönümlük askeri lojmanlarını, The Veliefendi, Ottomares ve 16/9 gibi rezidanslardan elde edilecek yüksek emlak vergisi gelirleriyle büyük bir parka çevirme projesini, zenginin mallarını alıp fakirlere dağıtan halk kahramanı 'Robin Hood' ile ilişkilendirdi.

Zeytinburnu’na ‘Robin Hood’ Parkı
Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, ilçenin tam merkezinde bulunan 177 dönümlük askeri lojmanları belediyenin kendi imkânlarıyla Hazine'nin kendilerine göstereceği alanda lüks konutlar inşa ederek taşıyıp burayı bölgeye değer katacak büyük bir parka çevireceklerinin müjdesini verdi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Başkanı Aydın Haber Türk Gazetesi’nden Ünsal Ereke’ye verdiği röportaj da operasyon için ihtiyaç duyacakları 200 milyon liralık kaynağı ise The Veliefendi, Ottomares ve 16/9 gibi milyon liralık dairelerin satıldığı yeni konut projelerindeki yüksek emlak vergilerinden elde edeceklerini belirtti.

Topkapı'da bulunan 1453 Panaroma müzesinin yanına İstanbul'un yeni kent müzesi ile platetonaryum F projelerinin inşa edileceğini kaydeden Başkan Aydın, Maltepe bölgesindeki sanayi tesislerinin hızlı bir dönüşümle şehir dışına çıktığını anlattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34