banner32

ZEYDEF'E Ziyaretler Devam Ediyor...

Kısa bire süre önce yapılan kongre ile Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Başkanı seçilen Dilman Kaya ve yönetime hayırlı olsun ziyaretleri devem ediyor. Fatih Yedikule de genel merkezi olan MARDİN DERNEKLER Federasyonu başkanı Av. Kemal Dündar ve yönetimi ve saadet Partisi Levent Çotuk ve yönetimi ZEYDEF başkanı Dilman Kaya ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletiler.

ZEYDEF'E Ziyaretler Devam Ediyor...

DİLMAN KAYA BİZ YÜREĞİMİZİ DE MEKANIMIZI HERKESE AÇMIŞ DURUMDAYIZ DEDİ

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (ZEYDEF) Başkanı Dilman Kaya gerek MARDİNFED başkanı sayın Av. Kemal Dündar, gerekse Saadet Partisi Zeytinburbu ilçe başkanı sayın Levent Çotuk ve yönetimine yaptıkları nazik ziyaretten dolayı kendilerine çok teşekkür ederim şeklinde konuştu.

MARDİNFED başkanı AV.Kemal Dündar 'da yaptığı kısa konuşmada "Zeytiburnu dereklerimizin çatı kuruluşu olan ZEYDEF başkanı sayın Dilman Kaya ve yönetimine hayılrı olsun demeye geldik. Bildiğiniz üzere Zeytinburnu ilçemizde en kalablık seçmen kitlesi Mardinli hemşehrilerimizden meydanı geliyor. Hepsine ZEYDEF'e sahip çıkmaları gerektiğini söylüyoruz. Birlikte rahmet ayrılıkta zahmet vardır. Bizim olduğumuz yerde birlik beraberlik sevgi ve saygı vardır dedi."  

Saadet Paritsi Zeytinburnu İlçe başkanı Levent Çotuk'da kogrede sonra yeni başkan ve yönetime hayırlı olsun demeye geldiklerini ifade ederek hep beraber Zeytinburnu'muz için elimizden geleni yapacağız dedi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansj (İTHA) 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2023, 16:11

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34