banner32

ZEYDEF'ten Kaymakam Ercan Turan'a Ziyaret

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (ZEYDEF) başkanı ve yönetimi seçildikten sonra Mülki İdare amirleri ziyaretleri kapsamında Zeytinburnu Kaymakamı Ercan Turan'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ZEYDEF'ten Kaymakam Ercan Turan'a Ziyaret

KAYMAKAM ERCAN TURAN MİSAFİRLERİNİ KAPIDA KARŞILADI 

Zeytinburnu Kaymakamı Ercan Turan ZEYDEF başkanı İş adamı Dilman Kaya öncülüğünde yapılan ziyarette konuklarını kapıda teker teker karşılayarak hal ve hatırlarını sordu. Federeasyon başkanı Dilman Kaya ise seçildikleri günden bu yana yaptıkları çalışmalar hakkında kaymakam Turan'a minik bir sunum yaptı. Kaya amaçlarının birlik ve beraberliği pekiştirmek olduğunu ifade ederek birlikte rahmet ayrılıkta zahmet vardır dedi.

TURAN VE KAYA : GÜZEL VE FAYDALI BİR ZİYARET OLDU AÇIKLAMASINDA BULUNDU

Zeytinburnu Kaymakamı Ercan Turan şunları söyledi "Federasyonumuzun çiçeği burnunda genel başkanı sayın Dilman Kaya ve yönetimine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Hepimizin amacı ekmeğini yediğimiz ve suyunu içtiğimiz Zeytinburnu'muza hep beraber katkı yapmak amacı ile emek sarf ediyoruz.

ZEYDEF ilçemizin bir çok il derneğinin üyesi olduğu çatı bir üst kuruluştur. Önceki başkan ve yönetimleri ile beraber şu an bayrağı devir alan yeni başkan ve yönetime de başarılar dilerim şeklinde konuştu".

ZEYDEF başkanı Dilman Kaya da yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi "Kaymakamımız sayın Ercan Turan 'ın samimi ve içten karşılaması için kendisine çok teşekkür ederim.Biraz önce kendisi de  ifade etti amacımız hep beraber Zeytinburnu'muzu değer katmaktır.

Bizde sayın kaymakamızın duygu ve düşüncelerine aynen katılıyoruz. Hem temsil ettimiz illere hem de hepimiz için yek vücüt olarak Zeytinburnu'muza değer katmak için var gücümüz ile çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2023, 11:56

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34